Netflix, Tomb Raider Animesi Yapıyor! 2021

Netflix, Tomb Raider Animesi Yapıyor! 2021

Son zamanda geliştirdiği yapımlarla anime fihristini zenginleştiren Netflix, bu tarzdaki projelerine bir yenisini daha ilave etmeye hazırlanıyor. Şirket tarafından yapılan izahta, Tomb Raider animesi üzerinde çalışıldığı berlirtildi.

.

Netflix, Tomb Raider Animesi Yapıyor!

.

Netflix’ten Tomb Raider ve King Kong Animeleri Yolda

.

Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın platformu olan Netflix, oyun dünyasının en kült karakterlerinden Lara Croft’u merkez alan yeni bir anime geliştirdiğini paylaştı. Amerikalı şirketin izahına göre Tomb Raider animesi, yine başlatılan video oyunu üçlemesinin devamı olacak.

.

Lara Croft, her ne kadar oyun orijinli bir karakter olsa da, beyaz perde uyarlamaları sayesinde sinema seyircisi tarafından da yakından biliniyor. Önceden iki sefer Angelina Jolie’nin canlandırdığı karaktere son olarak 2018 seneninde Alicia Vikander hayat vermişti. Roar Uthaug’un yönettiği son Tomb Raider filmi, dünya genelinde 274 milyon dolar gişe kazancı toplayarak, beklentilerin altında kalmıştı.

.

Netflix, Tomb Raider Animesi Yapıyor!

.

Netflix’in Tomb Raider animesinden söz edecek olursak; projenin senaristliğini ve yapımcılığını, başrolünde Henry Cavill’ın bulunduğu The Witcher dizisinde yaşananlardan çok öncesini anlatacak The Witcher: Blood Origin serisinin yazarı Tasha Huo üstleniyor.

.

Platform ayrı olarak Skull Island isimli yeni bir King Kong animesi üzerinde çalıştığını da paylaştı. Underwater filminin yazarı Brian Duffield tarafından kaleme alınacak olan seri, gemileri Kong adasına çarpan bir grup denizci ve kaşifi izleyecek.

.

Netflix, Tomb Raider ve Skull Island animelerinin çıkış tarihleri ile ilgili şu an için rastgele bir bilgi vermedi, ancak projelere konusunda ayrıntıların yakın vakitte gün yüzüne çıkacağını düşünülenler arasında.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Samsung Galaxy A50, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti
Samsung Galaxy A50, Dayanıklılık Testinden Başarıyla Geçti

Artık ön tarafı tamamen ekran olan telefonlar yaygınlaşmaya başladı ve tabii bununla beraber telefonların olası düşmelere karşı dayanıklılıkları da oldukça önem arz etmeye...

PUBG Lite’ın Türkiye İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu
PUBG Lite’ın Türkiye İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Son yılların en popüler oyunlarından olan PUBG'nin daha eski sistemlerde de oynanabilmesi için geliştirilen PUBG Lite, 23 Mayıs'ta oyunseverlerle buluşacak. ...

Yeni Açık Dünya Platform Oyunu: Savior
Yeni Açık Dünya Platform Oyunu: Savior

Yeni platform oyunu Savior’da, RPG ögeleriyle süslü 2D Arcadia dünyasında barışı getirmek için mücadele edeceğiz. ...