Netflix, Türkiye Ofisi İçin Müdür Alacak! 2021

Netflix, Türkiye Ofisi İçin Müdür Alacak! 2021

Popüler dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’de açacağı büro için çalışmalarını hızlandırdı. Son zamanda dünya çapında daha fazla noktaya dağılan platformun, ülkemizdeki varlığı azımsanamaz derecede ehemmiyetli. Tüm bu sonuçlar neticesinde Netflix‘in ülkemizde açacağı ofis, vaziyetin daha da iyi bir noktaya erişeceğinin sinyallerini gösteriyor.

.

Netflix, Türkiye Ofisi İçin Müdür Alacak!

.

Netflix, Türkiye’de Açacağı Ofis İçin İş Duyurusu Yayınladı

.

Süreci hemen bitirmek isteyen Netflix tarafı çalışmalarına mana ve hız kazandırmak yerine ihtiyaç duyulan faaliyetleri alakayla sürdürmeye devam ediyor. Çalışmaları arasında Türkiye ofisi için personel alımı da bulunan platformun, Linkedin üzerinden açtığı bir duyuru dikkat çekti.

.

Netflix İstanbul’da açacağı ofis için “Ofis Müdürü” (Workplace Manager) arayışına başladı. Linkedin hesabı üzerinden iş ilanı açan dijital yayın platformu, müracaat formu için sizi direk Netflix’in iş sitesine yönlendiriyor. Kısa müddette alaka çeken ilan şimdiden popüler vaziyette. Kaç gün aktif kalacağı bilinmeyen başvuru ilanı bugün sabah saatlerinde başlatıldı.

.

Netflix, Türkiye Ofisi İçin Müdür Alacak!

.

Popüler dijital medya servisinin, iş ilanı açtığı pozisyon için aradığı roller ise kısaca ofisin günlük işleyişini ve işyeri hizmetlerini desteklemek, işyerindeki kalitenin izlenmesi ve sürdürülmesi, iyileştirme alanları belirlemek ve gerekli koordinasyonları sağlamak olarak belirtiliyor.

.

Aday profili koşulları ise benzer bir pozisyonda en az 5 senelik tecrübe. Tüm iç ve dış hissedarlarla başarılı ilişkiler sürdürebilme, sosyal, proaktif ve insiyatif alabilen şartlar dikkat çekiyor.

.

Netflix’in İstanbul’da açacağı Türkiye büronuna ait iş duyurununa buradan erişebilirsiniz.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 App Store Uygulaması
Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 App Store Uygulaması

Her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulamalarla karşınızdayız. Bu seferki haberimizde 7 ücretsiz App Store uygulaması bulunuyor. ...

Facebook'a 1 milyon 600 bin liralık ceza
Facebook'a 1 milyon 600 bin liralık ceza

Facebook sisteminin birbirinden farklı üç özelliği olan “başkasının gözünden gör”, “doğum günü kutlayıcı” ve “viFacebook sisteminin birbirinden farklı üç özelliği olan...

E-Spor Dünyasına Girmenizi Sağlayacak 10 Oyun
E-Spor Dünyasına Girmenizi Sağlayacak 10 Oyun

Çevrimiçi ortamda oynanan oyunlar, zamanla daha eğlenceli ve çekişmeli hâle geldiler. Artık yepyeni bir sektör, yepyeni bir spor dalı var. Bugün, o dünyaya adım atma imkanı sunan 10...