OnePlus Band akıllı bilekliği duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı 2021

OnePlus Band akıllı bilekliği duyuruldu: İşte özellikleri ve fiyatı 2021

Piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarıyla isminden söz ettiren Hong Kong merkezli OnePlus, ilk giyilebilir bilekliğini tanıttı: OnePlus Band. Yeni akıllı bileklik, özellikleriyle dikkat çekiyor.

OnePlus Band; kalp atış hızı, kan oksijen düzeyi, doygunluk izlemeleri, fitness ve uyku takibi gibi özellikleriyle geldi. Çiçeği burnunda akıllı bileklik, 100mAh ile 2 haftaya kadar süren pil ömrüyle dikkat çekiyor.

Başlangıçta Android işletim sistemiyle çalışan OnePlus Band’in daha sonra iOS desteği alacağı belirtildi. OnePlus’tan yapılan izahta, iPhone ile uyumluluğun gelecek dönemde ilave edeceği kaydedildi.

ONEPLUS BAND SATIŞ ÜCRETİ

OnePlus Band akıllı bilekliğin tanıtılmasının hemen peşinden ne vakit satışa çıkacağı ve ücreti da merak konusu oldu. Hong Kong merkezli firmanın akıllı telefonlar dışındaki en son ürünü, 13 Ocak’tan itibaren Hindistan’da satışa sunulacak.

Ücret yaftası 34 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları civarında belirlendi. Global satış ile ilgili daha bir izah yapılmadı. Dolayısıyla Türkiye’ye geleceği tarih belli değil.

ONEPLUS BAND ÖZELLİKLERİ

Giyilebilir alet, kalp atış hızı ve kandaki oksijen düzeylerini izleme özelliği sayesinde ilk olarak fitness için tasarlanmış görünüyor. 13 yerleşik egzersiz modu desteği de cihazda bulunuyor.

Özellikler bunlarla hudutlu değil. OnePlus Band ayrı olarak uyku izleme özelliğine sahip. Ek olarak, kamera deklanşör kontrollerini görüntüleme desteğiyle sanki bir telefon aksesuarı görevi görebiliyor.

OnePlus Band’in donanım tarafına gelecek olursak; 126×294 çözünürlüğe sahip dikdörtgen, 1,1 inç OLED ekran ve silikon kayıştan oluşuyor.

3 DEĞİŞİK RENK SEÇENEĞİ

Siyah, lacivert ve mandalina grisi renkleri mevcut. Toz ve su geçirmezlik derecesi ise IP68. Diğer taraftan suda 50 metreye kadar derinlikte 10 dakika süresince dayanıklı şekilde durabiliyor.

OnePlus Band, OnePlus Health isimli uygulama aracılığıyla yönetiliyor. Mevzubahis uygulamayı Android aletinize buradan indirebilirsiniz.

BONUS: OnePlus Band konusunda tanıtım videosunu aşağıya bırakıyoruz:

The post OnePlus Band akıllı bilekliği duyuruldu: İşte özellikleri ve ücreti first appeared on .

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Oyun ve Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz 5 Android Oyun ve Uygulama

Google Play Store'un ücretsiz oyun ve uygulama kampanyaları devam ediyor. Biz de bu hafta 5 adet oyun ve uygulamayı sizler için seçtik. ...

İddia: General Mobile Android Q Betasını XDA'dan Çaldı
İddia: General Mobile Android Q Betasını XDA'dan Çaldı

Türkiye merkezli akıllı telefon üreticisi General Mobile'ın, Android'in yeni işletim sistemi sürümünün test programı dâhilinde olan yazılım versiyonunu bir forum sitesinden çalarak...

Xiaomi reklam kapatma - Xiaomi telefonlardan reklam kaldırma 2020
Xiaomi reklam kapatma - Xiaomi telefonlardan reklam kaldırma 2020

Xiaomi reklam kapatma yöntemleri sayesinde, Xiaomi model akıllı telefonunuzda bulunan sistem reklamlarını kolaycXiaomi reklam kapatma yöntemleri sayesinde, Xiaomi model akıllı telefonunuzda...