OPPO CPH2219, şirketin ilk 33W hızlı şarjlı akıllı telefonu olabilir 2021

OPPO CPH2219, şirketin ilk 33W hızlı şarjlı akıllı telefonu olabilir 2021

OPPO, bir hayli popüler Çinli akıllı telefon üreticisinden biridir. Şirket, çoğunlukla yoğun reklamlarla çevrimdışı kanalları amaçlayan üst orta sınıf ve premium telefonlarıyla tanınıyor. Mart ayında OPPO Find X3 serisi şeklinde yeni nesil amiral gemisi modellerini duyurması bekleniyor . Buna ek olarak, firma ihtiyaç duyulan iki sertifikayı almış başka bir aleti da piyasaya sürebilir.

Bu ayın başlarında, Hint teknoloji etkileyici öğe Mukul Sharma ortaya model numarası CPH2219 ile yeni OPPO akıllı telefon tertip edici Endonezya’nın TKDN tarafından tasdik edildiğini. Şimdi, hemen hemen iki hafta sonra, aynı telefon, 33W hızlı şarj ile Çin Kalite Sertifikasyon Merkezi (CQC) tarafından da onaylandı .

Bu iki sertifikaya dayanarak OPPO CPH2219’un Endonezya ve Çin’de piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz . Telefon başka bölgelerde de mevcut olabilir, ancak şu an için net olarak söyleyemeyiz. Her şeyden önce, aletin resmi markası hala bir bilmece. Ancak, bu telefon FCC veya NBTC tarafından onaylandıktan sonra yakında öğrenebiliriz.

OPPO CPH2219, şirketin ilk 33W hızlı şarjlı akıllı telefonu olabilir

Bununla beraber, bu akıllı telefonla alakalı en enteresan şey, 33W hızlı şarjı destekleyecek olmasıdır. Farkında olmayanlar için, bu şarj hızına sahip Oujia grubundan (OPPO, OnePlus, realme ) tek bir akıllı telefon yok .

Bununla beraber, bir 33W OnePlus şarj aletinin Aralık 2020’de TÜV Rheinland tarafından zati onaylanmış olduğunu belirtmekte yarar var . Bu yüzden, yaklaşan OPPO CPH2219, şirketin ilk 33W hızlı şarjlı akıllı telefonu olabilirse de, gruptan bir ilk olmayabilir. olarak OnePlus aynı teknoloji ile bir telefon duyuran bir bahtı vardır.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




10. Nesil Intel İşlemcilerin Fiyatları Belli Oldu
10. Nesil Intel İşlemcilerin Fiyatları Belli Oldu

ABD merkezli, dünyanın en büyük yarı iletken üreticisi Intel, 10. nesil Core X serisi yongalarını tanıttı. Yeni işlemci serisinin amiral gemisi olan 18 çekirdekli i9-10908XE, 979...

Windows temiz önyükleme nasıl yapılır?
Windows temiz önyükleme nasıl yapılır?

Windows temiz önyükleme, sistemi yalnızca yüklü Windows hizmetleri ve sistemin çalışması için gereken varsayılan programlar ile başlatmak anlamına gelir. Zaman zaman bazı bilgisayarlar,...

Oto Gönderici, Çok Sayıda Kurumun Başını Ağrıtıyor
Oto Gönderici, Çok Sayıda Kurumun Başını Ağrıtıyor

Ülkemizde ortaya çıkan ve kurumları etkileyen bir siber tehdit, uzun zamandır baş ağrıtıyor. Oto Gönderici olarak isimlendirilen bu tehdit, sahte epostalar yoluyla bilgisayarlara yetkisiz...