OPPO, hareketli Selfie Kameralı bir Akıllı Telefon tasarımının patentini aldı 2021

OPPO, hareketli Selfie Kameralı bir Akıllı Telefon tasarımının patentini aldı 2021

OPPO, garip akıllı telefon tasarımları geliştirmesiyle tanınır. Aslında, şirket geçen sene katlanabilir ekranlı OPPO X 2021’e sahip bir akıllı telefon duyurdu . Ayrı olarak ara ara enteresan tasarımların patentini de alır. Buna göre, günümüzde ön kamera tasarımına odaklanıldı. Bunlardan biri LetsGoDigital tarafından belirledi.

Göre raporda , OPPO ‘ın yeni bir patent, 28 Ocak tarihinde yayımlanmıştır 2021 O WIPO (Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü) de Guangdong Oppo Mobile Telecommunications tarafından geçen sene uygulandı. Tasarım şemaları, özçekimleri çeşitli açılardan yakalamak için hareketli bir ön kamera gösterir.

Aşağıda görebileceğiniz gibi, ekranın üst bölümündeki tertip etme, bir tahrik motoru yardımıyla çalışır. Görünüşe göre, sensörü iki istikametli hareket ettirmek için bir ray braketinin içine yerleştirilmiş bir rehber bloğu kullanıyor. Başka bir deyişle, kamera uygulaması açıldığında, kullanıcılar ön kameranın konumunu ayarlayabilir ve onu sola / sağa hareket ettirebilir.

Kimi kullanım senaryoları, düz bakarken kullanıcıların yandan görüntülerini alıyor, Çeşitli görüntü kompozisyonlarını ayarlayın ve ansızın çok açıdan, rahat panorama özçekimleri ve daha fazlasını yakalayın.

OPPO, hareketli Selfie Kameralı bir Akıllı Telefon tasarımının patentini aldı

OPPO’nun bir açılır kamera ve yansıtıcı aynaya sahip son patenti, 360 derecelik bir panoramanın olası olabileceğini gösterdi. Başka bir tasarım patenti, özçekimler / video müzakereleri için çıkarılabilir bir kamera düzeni gösterdi .

OPPO, Reno Serisi akıllı telefonlarla beraber köpekbalığı yüzgeci şeklinde bir açılır modül getirdi . Şirket ayrı olarak Find-X serisi ile birkaç şey tecrübe ediyor . Dolayısıyla, gün ışığına çıkarsa bu tasarımı hangi Seriye alacağını düşünemiyoruz.

Her iki vaziyette da, en son patent bu arada her tarafta asgari çerçeveye sahip, kızartılmış bir ekran gösteriyor. Dahası, rapor, bu sıralar hiç akilane olmayan bir ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olduğunu söylüyor.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Indiegogo Tarafından Sunulan Bittle – Palm Büyüklüğünde Bir Robot Köpek, 600.000 Dolardan Fazla Topladı
Indiegogo Tarafından Sunulan Bittle – Palm Büyüklüğünde Bir Robot Köpek, 600.000 Dolardan Fazla Topladı

STEM (Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) ile eğlenceyi birleştirmek her zaman imkansız görünüyordu. Aksini kanıtlamak adına,  Bittle-A Palm Büyüklüğünde Robot...

Microsoft, Windows 7 Kullanıcılarını Sıkıştırmaya Başladı
Microsoft, Windows 7 Kullanıcılarını Sıkıştırmaya Başladı

Microsoft, Windows 7 Pro kullanıcılarına yeni bir güncelleme gönderdi. 15 Ekim itibarıyla gönderilen bu güncelleme, Windows 7 Pro kullanıcılarına sabit bildirimler göndermeye başladı....

HTC, Blockchain Telefonunun Ucuz Bir Versiyonunu Duyurdu
HTC, Blockchain Telefonunun Ucuz Bir Versiyonunu Duyurdu

Yılların akıllı telefon üreticisi HTC, kripto para cüzdanı telefonunun bütçe modelini açıkladı. ...