OPPO Reno5 Marvel Edition, NBTC sertifikası aldı 2021

OPPO Reno5 Marvel Edition, NBTC sertifikası aldı 2021

OPPO, çok çeşitli hudutlu sayıda akıllı telefonları piyasaya sürmesiyle bilinir. Sene daha yeni başladı ve şirketin zati OPPO Reno5 Pro + 5G Artist Limited Edition biçiminde böyle bir aleti var . Şimdi, bir sertifika bürosuna göre, marka yakında ‘OPPO Reno5 Marvel Edition’ isminde bir başka telefon piyasaya sürebilir.

Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO , hudutlu sayıda üretilen ürünleri için değişik taraflarla ortaklık yapıyor. Ancak marka ilk sefer daha önceki bir ortak ve dünyaca tanınmış çizgi roman yayıncısı Marvel ile ikinci kez işbirliği yapıyor.

2019’da OPPO , dünyanın en yüksek kazanç yapan filmi Avengers: Endgame’i kutlamak için OPPO F11 Pro Marvel’s Avengers Limited Edition’ı piyasaya sürdü . Şimdi, hemen hemen iki sene sonra, şirket Tayland’ın NBTC sertifikasyon bürosuna göre önümüzdeki günlerde OPPO Reno5 Marvel Edition’ı piyasaya sürecek.

OPPO Reno5 Marvel Edition, NBTC sertifikası aldı

Ancak ne yazık ki, sertifika kayda değer bir şey göstermiyor. Sadece telefonun CPH2159 model numarasıyla geleceğini ve LTE irtibatıyla hudutlu olacağını söylüyor . Bu parametrelerin her ikisi de özel sürümün 5G sürümünü değil OPPO Reno5 4G’yi temel aldığını doğrular .

Bununla beraber, bu telefonun tasarımı bir bilmece. Her şeyden önce hangi Marvel karakterine dayanacağı bilinmemektedir. Disney’in çıkış programına göre, bir sonraki MCU filmi Scarlett Johansson’un başrolünü oynadığı Black Widow olacak. Bu yüzden, bu alet, Black Widow’un ilk bağımsız filminin piyasaya sürülmesinin hatırasına olabilir.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




League of Legends’da Kayle ve Morgana Yenileniyor
League of Legends’da Kayle ve Morgana Yenileniyor

League of Legends oyununun iki karakteri Kayle ve Morgana, yenilenme aşamasında. Karakterlerin yeni görünüşüne ait ilk görüntüler ortaya çıktı. ...

Samsung'dan Katlanabilir Ekrana Alternatif Patent
Samsung'dan Katlanabilir Ekrana Alternatif Patent

Katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli Galaxy Fold'u yaşanan sorunlar nedeniyle piyasaya süremeyen Samsung, katlanabilir ekrana alternatif olabilecek bir patent aldı. ...

OnePlus Nord, tonlarca düzeltmeyle OxygenOS Açık Beta 2 güncellemesini alıyor 2021
OnePlus Nord, tonlarca düzeltmeyle OxygenOS Açık Beta 2 güncellemesini alıyor 2021

Bu ayın başlarında, OnePlus Nord ilk Açık Beta aktüellemesini aldı . Bu yapı bu arada telefon için ilk halka açık OxygenOS 11 ( Android 11 ) yapısıydı . Şimdi, yalnızca bir...