Oyun Telefonu ROG Phone 5 Sızdırıldı! 2021

Oyun Telefonu ROG Phone 5 Sızdırıldı! 2021

Asus’un oyun telefonu ROG serisinin dördüncü azası, ROG Phone 5, şimdi de TENAA sertifikasıyla karşımıza çıktı. Daha modelin isminin 5 veyahut 4 olup olmayacağı netlik kazanmasa da, Doğu Asya ülkelerinde dört sayısına karşı hurafelerin bulunması, ROG Phone 5 ihtimalini kuvvetlendiriyor.

.

Oyun Telefonu ROG Phone 5 Sızdırıldı!

.

Oyun Telefonu ROG Phone 5 Özellikleri ve Dev Pili İle ilgili Bilgiler

.

Oyun telefonları arasında ehemmiyetli bir yere sahip olan ROG Phone serisi, iki haftadır ortaya çıkan sızıntılar sonrası, şimdi de TENAA’da paylaşıldı. Çin’in sertifikasyon müessesesi olan TENAA, piyasaya çıkmak üzere olan Uzak Doğu orijinli bir hayli telefonun ilk kayıtlarının da sızdırıldığı müessese.

.

Ortaya çıkan resmi tasarımın dışında ROG Phone 5 özellikleri arasında yer alan, ekranı, işlemcisi ve RAM kapasitesi gibi detaylarda ortaya çıkmış oldu. Düşünüldüğü gibi Snapdragon 888 ile gelecek olan oyun telefonu, ekran tarafında ise 6,78 inç boyutunda AMOLED ekranla göreceğiz.

.

Oyun Telefonu ROG Phone 5 Sızdırıldı!

.

Batarya tarafında çift pil kullanacak olan model, 2 adet 3000 mAH gücünde pil ile karşımıza çıkacak. Toplamda 6000 mAH pil ile gelen model 12 GİGABYTE RAM ile üst düzey bir performans vadediyor.

.

Önceden ortaya çıktığı gibi 65W hızlı şarj ile gelecek olan yeni ROG Phone oyun telefonu Android 11 ile piyasaya sürülecek.

.

Asus ROG Phone özellikleri dışında, tasarımda da farklılıklar mevcut. Aynı zamanda telefonun arkasında yer alan 05 numaralandırması da, ROG Phone 5 iddialarını güçlendiriyor.

.

Arka tarafta yeniden önceden ortaya çıktığı gibi ikinci bir ekran görünüyor. Eski modellerde ROG logosu bulunurken, şimdi ise arkada yer alan ekranda ROG logosu görülse de, değişik bildirimleri de bu alanda görmenin olası olacağı düşünülüyor.

.

Temel tasarımda çok büyük bir farklık ile karşılaşmıyoruz. Yeniden ön tarafta çentik veyahut delikli kamera yerine alt ve üst kenarlar var. Kamera sayıları ve büyüklükleri aynı olsa da, daha bu kameraların özellikleri ortaya çıkmış değil.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Vivo S1 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı
Vivo S1 Pro'nun Özellikleri Ortaya Çıktı

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun S1 Pro adını verdiği orta segment sınıfında değerlendirebileceğimiz akıllı telefonuna dair bazı bilgiler ve donanım özellikleri...

Google Chrome, Kötü Amaçlı Siteler İçin Güncelleniyor
Google Chrome, Kötü Amaçlı Siteler İçin Güncelleniyor

Bazı sitelere girdiğinizde bir önceki sayfaya dönemediğinizi fark etmişsinizdir. Google da tam bu sinir bozucu durumu ortadan kaldırmak için çalışıyor. ...

Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir
Android Q, Arka Plandan Veri Okunmasının Önüne Geçebilir

XDA Developers'ta çıkan bilgilere göre Google, Android'in yeni sürümüyle arka planda çalışan uygulamaların veri okumasının önüne geçebilir. ...