Pembe Altın Rengi Galaxy Watch Active 2 sızıntıları; Galaxy S21 ile birlikte piyasaya sürülmesi önerildi 2021

Pembe Altın Rengi Galaxy Watch Active 2 sızıntıları; Galaxy S21 ile birlikte piyasaya sürülmesi önerildi 2021

Samsung , Ağustos 2019’da Galaxy Watch Active 2’yi piyasaya sürdü . Giyilebilir alet bir AMOLED ekrana, ELEKTROKARDİYOGRAM ölçümüne sahiptir ve Tizen tabanlı giyilebilir işletim sistemini çalıştırır. Yeni bir sızıntıya göre, şirket 2021’de yeni Color varyantında yine piyasaya sürecek.

Samsung Galaxy Watch Aktif 2 Alüminyum

Evan Blass ( Sesli İleti aracılığıyla ), Samsung’un önümüzdeki ay Galaxy Watch Active 2’nin yeni bir Rose Gold varyantını piyasaya süreceğini söylüyor . Saat kadranındaki tarihin de gösterdiği gibi, tanıtım 14 Ocak’ta olabilir. Bu, şirketin amiral gemisi Galaxy S21 serisini tanıtmasının beklendiği tarih .

Evan’ın desturuyla yayınlanan bir resim, Watch Active2’yi Rose Gold üssünde göstermektedir. Resimdeki kayış Mor renkte görünüyor. Anımsamak gerekirse, giyilebilir cihaz halihazırda Siyah, Gümüş renk seçenekleriyle birlikte Pembe Altın olarak satılıyor. Bununla birlikte, Samsung’un Ağustos ayında geliştirilmiş bir Galaxy Watch 3’ü piyasaya sürdüğü için haberleri duyduğunuzda sizin kadar şaşırdık .

Pembe Altın Rengi Galaxy Watch Active 2 sızıntıları; Galaxy S21 ile birlikte piyasaya sürülmesi önerildi

Samsung’un bunu getirmesinin nedenlerinden biri, sadece paketlenmemiş etkinlikte bir giyilebilir cihazı piyasaya sürmek içindir. Veyahut belki daha üzerinde biraz kaldıraç zati patlama giyilebilir piyasada İzle 3. Her iki şekilde de satış zarar değil iken ansızın fazla ülkede, gibi görünüyor İzle yanında tekrar başlatma ortaya çıkacaktır 2 Aktif Galaxy S21 serisi , Galaxy Buds Pro TWS .

 

 




Alibaba’nın Kurucusu Jack Ma Nerede? 2021
Alibaba’nın Kurucusu Jack Ma Nerede? 2021

Alibaba’nın kurucusu Jack Ma ile ilgili bir takım iddialar bulunuyor. Çin merkezli şirketin kurucusu olan Jack Ma, Alibaba’ya yönelik soruşturmaların hemen peşinden 2 aydan daha uzun bir...

Panasonic’in Yeni Kamerası 6K Video Kaydı Yapabiliyor
Panasonic’in Yeni Kamerası 6K Video Kaydı Yapabiliyor

Panasonic'in yeni duyurduğu tam çerçeve aynasız kamerası Lumix S1H, tam 6K çözünürlükte video kaydı yapabiliyor. ...

Oyuncular, Neden Pahalı Klavye Satın Alıyorlar?
Oyuncular, Neden Pahalı Klavye Satın Alıyorlar?

Oyuncu ekipmanlarına olan ilgi oldukça yoğun ve oyuncuların özel ilgi gösterdiği donanımlar arasında klavyeler en başlarda geliyor. Peki insanlar neden pahalı klavyeler alıyorlar? ...