PlayStation Plus ocak ayı ücretsiz oyunları 2021

PlayStation Plus ocak ayı ücretsiz oyunları 2021

Günümüzde konsol oyunlarının bir hayli pahalı satışa çıkması sebebiyle, markaların abınelik sistemlerine olan alaka daha fazla. Bu abonelik sistemlerinden biri olan PlayStation Plus, oyunları indirimli veya fiyatsız oynamanıza olanak tanıyor.

Sony, tertip ettiği kampanya ile beraber her ay kimi oyunları PS Plus abonelerine fiyatsız olarak sunuyor. Şirketten yapılan izahta, ocak ayında abonelere sunulacak fiyatsız oyunlar duyuruldu.

Gelin hep birlikte, PlayStation Plus abonelerinin ocak ayında sahip olabileceği fiyatsız oyunlara bir göz atalım.

PLAYSTATION PLUS OCAKTA FİYATSIZ OYUNLAR

MAN EATER

man eater

PlayStation Plus aboneliğine sahip olan PlayStation 5 oyuncuları, 5 Ocak’tan itibaren ManEater isimli oyuna fiyatsız ulaşma imkanına sahip olacak..

Ölümcül bir köpekbalığını kontrol edeceğiniz oyun, açık dünya haritasına sahip olmakla beraber, 4K 60FPS desteği de sunuyor.

Küçük bir köpek balığı yavrusu olarak adım attığınız oyunda, beslenerek üst basamaklara yükselmeniz ve vahşi dünyada hayatta kalman gerekiyor.

Bu amaçla insanlar ve vahşi hayvanlar gibi pek çok düşmanla karşılaşacağınız, büyük ve çeşitli bir açık dünyayı keşfedeceksiniz.

Doğru kaynakları bulursanız, tabiattaki potansiyelini aşacak kadar büyüyebilir ve efsanevi bir süper avcı olan devasa köpek balığına dönüşebilirsiniz.

SHADOW OF THE TOMB RAIDER

SHADOW OF THE TOMB RAIDER

90’lı senelerde oyun dünyasının vazgeçilmez karakteri olarak günümüze kadar gelen Lara Croft, yeni serüveniyle ocakta PS Plus abonelerine fiyatsız olarak sunulacak.

Açık dünyaya sahip Shadow of the Tomb Raider, bu arada grafikleriyle de sizi büyüleyecek.

GREEDFALL

GREEDFALL

Zenginliklerle, sırlarla ve fantastik yaratıklarla dolu uzak bir adaya ayak basacağınız GreedFall, PS Plus fiyatsız ocak oyunlarının sonuncusu.

Savaş, diplomasi, aldatma veya saklılık yoluyla temel bir rol yapma tecrübesi sunan oyun, çok sayıda değişik görevle karşımıza çıkıyor. Kendinizi serüvenin tam ortasında bulacağınız GreedFall fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

The post PlayStation Plus ocak ayı fiyatsız oyunları first appeared on .




Huawei, P30'un DxOmark Puanını Neden Açıklamadığını Açıkladı
Huawei, P30'un DxOmark Puanını Neden Açıklamadığını Açıkladı

Huawei, yeni amiral gemilerinin standart modeli olan P30'un DxOmark puanını neden açıklamadığı konusuna açıklık getirdi. ...

Pixel 4 ve Pixel 4 XL İle Birlikte Pixel 4a'da Tanıtılacak
Pixel 4 ve Pixel 4 XL İle Birlikte Pixel 4a'da Tanıtılacak

Bugün ortaya çıkan Google Kamera 7.0 kaynak kodları, Pixel 4 ve Pixel 4 XL'ın dışında bir başka cihaz daha olduğunu gösteriyor. İddialara göreyse bu kod, Google'ın daha uygun fiyatlı...

Bing, Çocuk İstismarı İçeren İçerikleri Filtreleyemiyor
Bing, Çocuk İstismarı İçeren İçerikleri Filtreleyemiyor

New York Times gazetesinde yayınlanan bir raporla, Microsoft'un sorunu düzelteceğini söylemesinden neredeyse bir yıl sonra arama motoru Bing'in çocuk istismarının yer aldığı videoları...