POCO, gelecekteki telefonlar için yeni şeytan / melek logosunu ortaya koyuyor 2021

POCO, gelecekteki telefonlar için yeni şeytan / melek logosunu ortaya koyuyor 2021

POCO telefon markasının geleceği bir nevi Mad, ancak bir “iyilik duygusu” ile. Bu haftaki marka aktüellemelerine ait vesikalara göre, yeni logoları, bazıları iyi, bazıları kötü, bazıları esprili unsurların bir karışımı. Sembolü burada, antenler, hale, deli gözler ve üçgen bir ağızla bitirmiş olarak bulacaksınız.

Yeni POCO logosu, mevzubahis logonun tasarımcıları tarafından aşağıdaki şekilde izah etmiştir. Kafada “iyilik duygusunu ifade eden” bir hale var. “Deli fakat bir nedeni var” olduklarını iddia ettiler.
Yüzdeki gözler deli fakat … tamamiyle kötü değil. “Gözdeki niyet, üstteki hale ile reyildiğinde benzersiz bir tür uyumsuzluk getiriyor.” Ağız, diyorlar ki, “ince zekamızı zekice çağrıştırıyor.”

POCO, gelecekteki telefonlar için yeni iblis / melek logosunu ortaya koyuyor

Yeni marka kimliğinin yaratıcıları, bu POCO’nun yeni “kahramanı” olduğunu söyledi. “Zihninizde kafa karıştırıcı bir duygu uyandırmıyor mu? Haydi, ”diye konuştu tasarımcılar.

POCO, fiyatlarından çok daha yüksek kalitede, oranla düşük ücretli akıllı telefonlar üreten bir akıllı telefon markasıdır. POCO markası, 2018 seneninden itibaren Xiaomi’nin bir alt markasıydı, şimdi daha çok kendi varlığına dönüşüyor. Böyle bir patlama işi ile şirketin tamamiyle yine markalaşması gibi büyük hamleler yapmaya devam ederlerse, ya büyük bir muvaffakiyet ele geçireceklerini veyahut kendi ağırlıkları altında olağandışı bir şekilde çökeceklerini bekleyebiliriz. İlkini umuyoruz!

POCO, gelecekteki telefonlar için yeni şeytan / melek logosunu ortaya koyuyor

Şu anda bu markanın bir sonraki POCO akıllı telefonunda mı görüneceği yoksa uzak gelecekte POCO aletleri için sadece telefonlar ve malzemeler için mi ayrılacağı net değil. Yakında öğreneceğiz! POCO markası ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki vakit çizelgesine bir göz atın, en ehemmiyetli telefon sürümlerinden ikisinin incelemeleri de dahil!

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Oppo Reno Lite, TENAA'de Ortaya Çıktı
Oppo Reno Lite, TENAA'de Ortaya Çıktı

Son dönemi oldukça verimli geçiren Oppo'nun Reno ailesine yeni cihazlar dahil olmaya devam ediyor. Bir süredir söylentiden ibaret olan Reno Lite, nihayet TENAA'de ortaya çıktı. ...

Yerli Oyunlar, 2018 Yılında İhracat Rekoru Kırdı
Yerli Oyunlar, 2018 Yılında İhracat Rekoru Kırdı

Türkiye son yıllarda, oyun geliştirme konusunda büyük bir ilerleme kat etti. Geliştirilen oyunlar, uluslararası başarılara imza attı ve en çok oynananlar listesinde birçok ülkeyi geride...

Intel, Çıkaracağı Dört Ekran Kartını Yanlışlıkla Paylaştı
Intel, Çıkaracağı Dört Ekran Kartını Yanlışlıkla Paylaştı

Dünyanın en büyük yonga üreticisi Intel, yeni grafik sürücüsü 26.20.16.9999'u paylaştı. Paylaşılan sürümde dört yeni grafik kartı ve Rocket Lake işlemcileri için olası grafik...