Porsche ilk elektrikli motosiklet çiftini tanıttı ancak fiyatlar ceplerinizi yırtacak 2021

Porsche ilk elektrikli motosiklet çiftini tanıttı ancak fiyatlar ceplerinizi yırtacak 2021

Alman otomobil üreticisi Porsche , en son elektrikli aracı olan Porsche Taycan Cross Turismo’yu bir gün önce tanıttı. Şirket ayrı olarak iki adet tam süspansiyonlu elektrikli bisikletin paketlerini de çıkardı. Bu bahar satışına başlayacak olan bisikletler, markanın ilk elektrikli bisikletleridir.

E-bisikletler, değişik kullanım senaryoları için tasarlanmış, Porsche Sport ve Porsche Cross elektrikli bisikletler olarak adlandırılır. Porsche Sport, günlük kullanım için normal bir yol bisikleti iken, Cross bir arazi motosikletidir.

Tasarım açısından, Porsche Sport e-bisiklet, tam süspansiyonlu bir karbon fiber çerçeve ile beraber gelir ve 48 pound’dan daha hafiftir. Bu arada bir Shimano ortadan tahrik motoru tarafından çalıştırılırken entegre ön ve arka lambalara sahiptir. Sport, takriben 10.700 $ ‘lık ağır bir ücret yaftası ile geliyor.

Off-road serüven tasarımlı Porsche Cross, bu arada bir Shimano orta sürücü ve bir karbon fiber şasi de içeriyor. Ayrı olarak, engebeli bir yolda dahi rahat bir sürüş sağlayan tam süspansiyon ile beraber gelir. Frenleme için Cross, ekstra büyük ve “ısıya dayanıklı” Magura-MT Trail hidrolik disk frenleriyle beraber gelir. Bisiklet 48.7 pound ile biraz daha ağır ve 8.549 $ ücret yaftası taşıyor.

Porsche ilk elektrikli motosiklet çiftini tanıttı ancak fiyatlar ceplerinizi yırtacak

İki bisiklet, evvelki sürümlerden daha küçük olan ancak 25 kilometre / saate kadar pedal destekli destek sağlayan Shimano EP8 motorunu kullanıyor. Her iki bisiklet de 2021 ilkbaharından itibaren satışa sunulacak.

 

 a

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Sony Xperia XZ4'ün Özellikleri Nasıl Olacak?
Sony Xperia XZ4'ün Özellikleri Nasıl Olacak?

Akıllı telefon sektöründe bir süredir sessiz kalmayı tercih eden Sony, XZ4 modeliyle tekrardan piyasaya adım atacak ve bunu iddialı bir şekilde gerçekleştirecek. ...

OnePlus Nord N100 Fiyatlandırması ve Çıkış Tarihi Lansmandan Önce Açıklandı
OnePlus Nord N100 Fiyatlandırması ve Çıkış Tarihi Lansmandan Önce Açıklandı

Yeni OnePlus Nord telefonlarının bugün daha sonra piyasaya çıkarması bekleniyor. Şirketin Nord N10 5G ve Nord N100 olmak üzere iki telefonunu açıklaması beklenen beklentiler arasında...

PUBG, Önümüzdeki Ay MMO Oyunu Tera'ya Konuk Olacak
PUBG, Önümüzdeki Ay MMO Oyunu Tera'ya Konuk Olacak

Son dönemlerin en popüler Battle Royale oyunlarından biri olan PUBG'nin oyun içindeki kostümleri ve araçları, en az onun kadar popüler olan MMO oyunu Tera'da yer alacak. ...