PUBG Mobile 2 Çıkış Tarihi Belirlendi! 2021

PUBG Mobile 2 Çıkış Tarihi Belirlendi! 2021

Dünyanın en popüler oyunu unvanını mobil tarafında bir müddettir kayıp yaşayan PUBG Mobile, Tencent nedeniyle suskun günler geçiriyor. PUBG Mobile 2 ile Tencent’e yapılan baskılar ve kısıtlamalardan oldukça etkilenen oyun, güçlenmek istiyor.

.

Twitter’da PlayerIGN isimli kullanıcının paylaştığı Weibo gönderisine göre, PUBG Mobile 2’nin önümüzdeki hafta lansmanının yapılabileceği düşünülüyor.

.

PUBG Mobile 2 Çıkış Tarihi Belirlendi!

.

PUBG Mobile 2 çok yakında

.

Eylül ayında PUBG Mobile’ın en son aktüellemesi, yenilenen Erangel 2.0 haritasıyla beraber oyuna büyük bir yenileme getirmişti. Oyuncularını bu noktada üzmeyen PUBG Mobile, yenilikleri bu sürümle beraber oyunseverlere sunmuştu.

.

PlayerIGN Twitter hesabı, yeni PUBG Mobile sürümünün önümüzdeki hafta piyasaya sürülebileceğini paylaştı. Yer alan bilgilerin kısa müddet içerisinde Weibo’dan kaldırıldığı da belirledi.

.

.

Oyun tahminlere göre 2051 senenindeki PUBG evreninde geçecek ve fütüristik bir estetiğe sahip olacak. Oyunda yeni bir harita da mevcut olacak.

.

Kimi söylentilere göre kimi PUBG Mobile iyileştirmeleri de saptadı. Battle Royale oyunlarının mekaniklerine yeni bir boyut kazandıracak dronelar ve konuşlandırılabilir sığınaklar mevcut olacak.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




YouTube, 'Sıradaki Video Ekranı'nda Değişikliğe Gidiyor
YouTube, 'Sıradaki Video Ekranı'nda Değişikliğe Gidiyor

Her gün milyonlarca insan tarafından kullanılan, en popüler video platformlarından biri olan YouTube için yeni bir güncelleme yayınlandı. Güncelleme, uygulamanın en sık görünen...

Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan 25 Android Uygulama
Kısa Süreliğine Ücretsiz Olan 25 Android Uygulama

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Google Play'de ücretsiz olan oyun ve uygulamaları sizler için sıraladık. ...

Samsung, Yeni Oyuncu Bilgisayarını Duyurdu
Samsung, Yeni Oyuncu Bilgisayarını Duyurdu

2017 yılında Network Odyssey serisiyle oyuncu bilgisayarı piyasasına adım atan Samsung, seriyi bir üst seviyeye taşımaya kararlı görünüyor. ...