Razer Huntsman V2 Analog klavye, özelleştirilebilir çift adımlı çalıştırma sunuyor 2021

Razer Huntsman V2 Analog klavye, özelleştirilebilir çift adımlı çalıştırma sunuyor 2021

Klavye tasarımları ve düzenleri son senelerde tam olarak değişmedi, ancak bu, o alanda rastgele bir yenilik olmadığı mananına gelmez. Apple zor yoldan öğrendiğinden, yeni teknolojilerin çoğu tecrübesi yaratan veya bozan anahtarlar gibi görmediğiniz alanlarda bulunabilir. Oyuncular için çoğu klavye çoğunlukla mekanik anahtarlarla iftihar eder, ancak Razer şimdi sadece uzun ömürlülüğü değil, bu arada değişik eylemlere iki değişik çalıştırma düzeyi atarken esneklik vaat eden yeni Analog Optik Anahtar teknolojisini zorluyor.

Bu Analog Optik Anahtarlar, Razer’in özgün Optik Anahtar teknolojisinin mekanik anahtarlar üzerindeki avantajlarını devralır. Daha az hareketli parça ve metalik kontakların yokluğu ile Razer, klavyenin bu kadar uzun ömürlü olduğunu düşünerek, anahtarların 100 milyon tuş vuruşuna kadar dayanabileceğini iftihar ediyor. Tabii ki, şayet bu onun tek özelliği olsaydı, Razer’ın diğer optik tuş klavyelerinden sahiden değişik olmazdı.

Hunstman V2’de yeni olan, ayarlanabilir ve özelleştirilebilir çalıştırmaya sahip olmasıdır. Aktivasyon, oynanan oyuna veya kullanıcının ne yazdığına bağlı olarak 1,5 mm’den 3,6 mm derinliğe kadar ayarlanabilir.

Belki de daha enteresan olanı, çift adımlı çalıştırmadır. Bu, tuşa ne kadar kuvvetli bastığınıza bağlı olarak tek bir tuş vuruşunun değişik işlevlere atanabileceği mananına gelir. Bu, kullanıcılara bir tuşa tek bir basışa oyun içinde iki değişik ancak ilişkili eylem atarken bir avantaj sağlayabilir.

Razer Hunstman V2 Analog, tek bir örgülü kabloyla da kullanılmak üzere tasarlanmıştır, ancak USB 3.0 geçişi için başka bir kablo da kullanılabilir. Çoğu Razer oyun aksesuarında olduğu gibi, markanın popüler RGB Chroma sistemini destekler ve kullanıcıların aydınlatmayı yalnızca klavyenin değil, Chroma özellikli diğer ürünlerin yanı sıra senkronize bir renkli ekran için özelleştirmesine imkan tanır. Klavye artık yalnızca Razer.com’da 249,99 dolara satışta ve 9 Şubat 2021’den itibaren yetkili satıcılarda satışa sunulacak.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Samsung, Galaxy Note10'da 64MP'lik Ana Kamera Bulunacak
Samsung, Galaxy Note10'da 64MP'lik Ana Kamera Bulunacak

Samsung, yeni kamera sensörlerini tanıttı. Bu sensörlerden 64 MP'lik ISOCELL Bright GW1’i ilk olarak Galaxy Note10'da görmemiz muhtemel. ...

Tuşlu Tasarıma Sahip Garip Bir Nokia Telefon Ortaya Çıktı
Tuşlu Tasarıma Sahip Garip Bir Nokia Telefon Ortaya Çıktı

İsminin gizli kalmasını isteyen bir kaynak, KaiOS işletim sistemini kullandığını iddia ettiği bir Nokia cihazının fotoğraflarını paylaştı. Google Asistan'ın ve Google Chrome'un...

Google Asistan'a Karanlık Mod Geliyor
Google Asistan'a Karanlık Mod Geliyor

Karanlık Mod son zamanların modası. Özellikle mobil tarafta göz konforunu sağlamak için renklerin olabildiğince koyulaştırılması, Google geliştiricilerinin de dikkatini çekiyor....