realme “Çift platformlu Çift amiral gemisi” stratejisini duyurdu 2021

realme “Çift platformlu Çift amiral gemisi” stratejisini duyurdu 2021

realme, MWC 2021’de yeni bir Taktiği izah etti . Buna göre, ileriye dönük noktalar altında değişik odak noktalarına sahip iki amiral gemisi serisi çıkaracak.

Resmi tweet’te görüldüğü gibi , ‘Çift Platformlu Çift Amiral Gemisi Taktiği’ her serideki ‘performans’ ve ‘kamera’ istikametlerine odaklanacak. Başka bir deyişle realme, biri Qualcomm 8xx ve ötekisi MediaTek Dimensity 5G amiral gemisi çip setleriyle iki aleti piyasaya sürecek . Şirket, bunun orta ve üst düzey ürün segmentinde daha fazla hisse kazanmaya yardımcı olacağına inanıyor.

Ayrı olarak, 4 Mart’ta Çin’de piyasaya sürülen realme GT , bu taktik kapsamındaki ilk alet olacak. Bununla alakalı olarak şirket, MWC Shanghai 2021 etkinliğinde realme GT’de paslanmaz çelik VC soğutma sisteminin bir ön izlemesini de sergiledi .

Bu 3D soğutma sistemi, CPU’nun% 100 dağıtma alanı yardımıyla 15 dereceye kadar düşmesini sağlayacaktır. Bugün erken saatlerde gördüğümüz resmi afişleri ait realme GT ‘Yarışı Yellow’un’ renginde. Bu, şirketin Vegan Cilt olduğunu söylediği Çift tonlu bir cilt kaplamayı benimseyecek.

realme

Geri dönersek, Snapdragon 888’li realme GT’nin ‘performans’ ve oyun üzerine odaklanacağını bildiğimize göre, MediaTek amiral gemisinin sene ilerleyen vakitlerinde ‘mobil resimciliği’ daha fazla benimsemesini bekleyebiliriz.

MediaTek’in Dimensity 1200 ilanından kısa bir müddet sonra realme , yakında bir akıllı telefon yonga seti getireceğini doğruladı. O vakitten beri bu konuda pek konuşmamış olsa da, bu pekala bir sonraki realme Camera amiral gemisi olabilir.

Aynı şeyle alakalı detaylar şu anda kasvetli, ancak realme kamera odaklı bir amiral gemisi başlatacak olursa, 108MP ana kamera, Telefoto Lens ve daha fazlası gibi özellikler bekleyebiliriz. Bunlar yalnızca bizim tahminimiz, bu yüzden resmi ayrıntıları bekleyelim.

realme

Realme Hindistan ve Avrupa’nın stratejisi, başkan yardımcısı, realme ve CEO’su ile ilgili konuşan Madhav Sheth, “Çift platformlu çift amiral gemisi taktiğinin orta ve üst uçta ehemmiyetli bir hisse ele geçirmemize yardımcı olacağından eminim. marka gelişimimizin bir parçası olarak ürünler segmenti ”.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




iPhone RAM Temizleme Nasıl Yapılır?
iPhone RAM Temizleme Nasıl Yapılır?

iPhone cihazlarının dönem dönem yorulduğunu, donma sorunlarına neden olabileceğini biliyoruz. Peki böyle anlarda cihazı ferahlatmak ve daha akıcı bir kullanım sağlamak için RAM...

Pixel 4'te Yüz Tanıma ve Hareket Algılayıcı Olacağını Doğrul
Pixel 4'te Yüz Tanıma ve Hareket Algılayıcı Olacağını Doğrul

Teknoloji devi Google, Pixel 3 serisi ile oldukça iyi başarılar elde etmişti. Anlaşılan şirket Pixel 4'e bazı yenilikler ekleyerek Pixel 3'teki başarılarını yinelemek istiyor. ...

Gmail'e karanlık mod seçeneği geldi: 5 adımda yapın
Gmail'e karanlık mod seçeneği geldi: 5 adımda yapın

Gmail kullanıcıları Android 10 ile yeni bir özelliğe kavuştu. Dünyanın en çok kullanılan e-posta uygulamalarındaGmail kullanıcıları Android 10 ile yeni bir özelliğe...