Realme, X7 Pro için resmi bir söküm videosu yayınladı 2021

Realme, X7 Pro için resmi bir söküm videosu yayınladı 2021

İken Realme X7 Pro Eylül 2020 seneninde ilk sırtını yapılan alet yalnızca geçen ay Hindistan’da başlattı. Şimdi, şirket yeni başlatılan akıllı telefon için resmi olarak bir sökme videosu yayınladı.

Çinli teknoloji devinin resmi YouTube kanalında şirket, Realme X7 Pro için bir söküm videosu paylaştı. Bu resmi bir sökme videosu olduğu için, bir GSMArena raporuna göre JerryRigEverything’den Zack Nelson gibi popüler sökülme uzmanlarının gördüğü sökülme videolarının aksine, alet dikkatle kullanıldı . Bu, bilhassa kullanılan ısıtma plakası gibi aletlere bakıldığında görülebilir.

Nihayetinde, arka oturum kaldırılır ve bize cihazın dahili bileşenlerine bir göz atma olanağı sunar. Bundan sonra Realme temsilcisi, kamerayı çıkarmadan önce vidaları ve pili çıkarmaya devam ediyor. Bu sırada, şirketin X7 Pro için araştırma ve geliştirme sürecinin, mükemmele erişmek için ek 400 saatlik renk ayarı ile takriben sekiz ay sürdüğü de söylendi.

Realme, X7 Pro için resmi bir söküm videosu yayınladı

Şu anda Realme X7 Pro, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı olan tek yapılandırma varyantı için Hindistan’da 29.999 INR (kabaca 413 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Doları) fiyatlandırılıyor. Özellikle, telefonda kullanılan tüm bileşenlerin yüzde 60’ı Hindistan’da tedarik edilmiş ve üretilmiştir (pil dahil). Kaputun altında, 7nm MediaTek Dimensity 1000+ çip seti, cihaza çift 5G desteği ile de güç veriyor. Yukarıdaki şirketin videosuna göz atabilirsiniz.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Motorola Moto G Power için Android 11 Bekletme Testi (Beta) başlıyor 2021
Motorola Moto G Power için Android 11 Bekletme Testi (Beta) başlıyor 2021

Günümüzde Motorola , Birleşik Kraliyet’ta Moto G Pro için Android 11 aktüellemesini yayınladı. En son Android’in tadını alan ilk Motorola aletidir. Şimdi, XDA forumundaki bir...

Bitcoin Durmadan Yeni Rekora Koşuyor 2021
Bitcoin Durmadan Yeni Rekora Koşuyor 2021

Bitcoin değeri ile her geçen gün yeni bir rekor kırmaya devam ediyor. Bu ay önce 20 bin dolar rekorunu kıran kripto para, kısa müddette 25 bin eşiğini de geçmişti. Yılbaşında...

Samsung Galaxy Note10 İki Model Olarak Çıkabilir
Samsung Galaxy Note10 İki Model Olarak Çıkabilir

Kore'den gelen haberlere göre Samsung Galaxy Note10'un iki farklı model olarak piyasaya sürüleceği iddia edildi. ...