Red Dead Redemption 2 PC'nin hataları ortadan kaldırıldı

Red Dead Redemption 2 PC'nin hataları ortadan kaldırıldı

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin sorunlu noktalarına çözüm bularak oyunun geleceği için önemli bi

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin sorunlu noktalarına çözüm bularak oyunun geleceği için önemli bir adım attı!

Rockstar’ın ilk olarak konsol için özel olarak hazırladığı Red Dead Redemption 2, oyun bağımlılarının istekleri doğrultusunda hızlı bir şekilde PC sürümü için hazırlandı ve piyasa sürüleli birkaç gün oldu. PC oyuncuları dört gözle bekledikleri Red Dead Redemption 2’yi sistemlerine kurduklarında ise kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldılar. Bu durum ise Rockstar’ın tepki alarak zor duruma düşmesine sebep oldu.

“The Rockstar Games Launcher failed to intialize” şeklinde, “Rockstar Games Launcher başlatılamadı” hatası alan oyuncular hayal kırıklığına uğramış ve bu durum karşısında Rockstar’ın bu duruma müdahale ederek çözüm üretmesi için beklemeye başlamışlardı.

Önerilen içerik:  Xbox Series X'den yeni bir açıklama geldi!

Bu olayın ardından çözüm bulmakta gecikmeyen Rockstar, sorunları hızlıca değerlendirerek Red Dead Redemption 2 ile ilgili tüm hataları düzeltti. Şu anda Read Dead Redemption 2, PC oyuncularının kullanımına hazır durumda.

Diğer taraftan Rockstar, Red Dead Redemption 2 ile ilgili olarak olası sorun yaşayabilecek olan PC oyuncularını göz ardı etmeyerek onlar için özel bir sayfa hazırladı. Oyuncular, olası bir sorun karşısında bu sayfa üzerinden geri bildirim yapabilecekler.




Onlarca Hatayı Gideren Windows 10 Güncellemesi Yayınlandı
Onlarca Hatayı Gideren Windows 10 Güncellemesi Yayınlandı

Son bir yıldır çok ciddi Windows 10 sorunlarıyla uğraşan Microsoft, belirli Windows 10 sürümleri için build 17134.619 güncellemesini yayınladı. ...

Arkham Knight'ın Devam Oyununa Dair Bilgiler Ortaya Çıktı
Arkham Knight'ın Devam Oyununa Dair Bilgiler Ortaya Çıktı

Bilgisayar sürümü çok fazla beğenilmezken PlayStation 4 sürümü nispeten daha fazla beğenilen Batman: Arkham Knight oyunun devamıyla ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. 4chan’daki...

Samsung Galaxy Note10'da ToF Sensörleri Bulunacak
Samsung Galaxy Note10'da ToF Sensörleri Bulunacak

Samsung, kamera konusunda yeni nesil telefonlarını oldukça iddialı bir konuma getirmeye kararlı gibi görünüyor. ...