Redmi Watch uygulamalı: NFC ile sağlam bir Bütçe akıllı saat 2021

Redmi Watch uygulamalı: NFC ile sağlam bir Bütçe akıllı saat 2021

Redmi’nin Çin’deki Note 9 serisine geçen ay bir başka alet olan Redmi Watch eşlik etmişti . Akıllı saatlerin ne kadar popülerlik kazandığı ve önümüzdeki aylarda daha da büyümeye hazır olduğu göz önüne alındığında , süper uygun ücret yaftası ile Redmi Watch, ücret segmentinde çekici bir tercih haline gelebilir.

Redmi Watch’u nihayet geçtiğimiz hafta Çin büromuzda aldık. İşte bu bizim hızlı Redmi Watch’umuz ve yeni saatle alakalı suallerinizin çoğunu cevapladığımızı umuyoruz.

Redmi Watch, Kolay Kare tasarıma sahiptir

Redmi saat, Apple Watch serisine benzer şekilde kolay bir kare 2.5D kavisli ekrana sahiptir . Sağ tarafta tek bir düğme görüyorsunuz ancak işlemlerin çoğu dokunmatik ekran üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

Kare ekranın kendine has avantajları vardır. Metin iletilerini ve diğer verileri görüntülemek için ananesel bir yuvarlak kadranlı akıllı saate mukayese et daha fazla ekran alanı elde edersiniz.

Ekran alanının oldukça küçük olduğunu ve 1,4 inç 320 x 320 piksel çözünürlüklü ekranın üst ve alt bölümünde kalın siyah çubuklar olduğunu unutmayın. Bununla beraber, arayüzdeki siyah arka tasarı bu kalın çerçevelerin gizlenmesine yardımcı olur.

Redmi Watch uygulamalı: NFC ile sağlam bir Bütçe akıllı saat

Redmi Watch Hafif ve Kompakt

Redmi saat, aşağıdaki boyutlarla oldukça kompakttır: 41mm x 35mm x 10.9mm. Takriben 35 gram ağırlığındadır, böylelikle uyurken dahi her vakit takabilirsiniz.

Arka sensörler vücuttan fazla çıkıntı yapmaz, bu yüzden kullanım tecrübesi iyidir. Saatin yan tarafları da cilalı ve kıvrımlı olduğundan ucuz hissettirmiyor.

Saat, optik kalp atış hızı sensörü, altı eksenli sensör, jeomanyetik sensör ve ortam ışığı sensörü ile birlikte gelir.

Çok Emelli Tek düğme içerir

Redmi saatin sağ tarafında tek bir düğme bulunur. Düğme, ekranı aydınlatmak, uygulama menüsünün döşeme tabanlı listesini açmak, evvelki menüye dönmek ve hem de XiaoAI asistanını çağırmak (sadece Çince) gibi ansızın çok işlevi yerine getirir.

Özellikleri Mi Watch’a benzer

Redmi Watch’un özelliklerinin hemen hemen% 80’i Xiaomi Mi Watch’a benzer; şarkıları değiştirmek, ses düzeyini kontrol etmek, ileti almak, kalp atış hızını ölçmek, spor takibi vb. İki saat arasındaki en büyük fark, Redmi Watch’un eSIM içermediği için telefon müzakerelerini kabul etme veya yapma becerininden yoksun olmasıdır .

Redmi’nin yeni saatinin aramaları kabul edemeyeceğini veya kısa mesajları cevaplayamayacağını unutmayın. Ayrı olarak, bağlı uygulama aracılığıyla saatin dilini manuel olarak değiştirmeniz gerekir. Saat ayarlarında bir seçenek bulamadık.

Redmi Watch uygulamalı: NFC ile sağlam bir Bütçe akıllı saat

Saat, NFC ödemeleri / data yolu kartları yapmak için kullanılabilir

Redmi Watch, NFC desteği ile birlikte gelir, böylece perakende ödemeleri yapabilir ve Çin’de saati kullanarak erişim kartlarına ulaşabilirsiniz.

230mAh pil ile takriben 7 gün pil ömrü ele geçirmelisiniz.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Popüler YouTuber Hile Kullandığı İçin Süresiz Banlandı
Popüler YouTuber Hile Kullandığı İçin Süresiz Banlandı

Faze Clan'ın popüler Fortnite YouTuber'ı Jarvis, oyunda hile kullandığı için kalıcı olarak banlandı. YouTuber daha sonra çektiği özür videosunda hatasını kabul ederek...

Dell'in Yeni Dizüstü Bilgisayarları Ortaya Çıktı
Dell'in Yeni Dizüstü Bilgisayarları Ortaya Çıktı

Dell, Intel Comet Lake-H işlemciyle donatılmış yeni XPS 15 9500 ve XPS 17 9700 dizüstü bilgisayarlarını resmi internet sitesinde yanlışlıkla paylaştı. Yapılan paylaşım kısa süre...

EA, 'Star Wars Jedi: Fallen Order' İçin Yeni Bir Tweet Attı
EA, 'Star Wars Jedi: Fallen Order' İçin Yeni Bir Tweet Attı

Electronic Arts, bu hafta oyunun resmi olarak tanıtılmasının ardından yeni oyunu 'Star Wars Jedi: Fallen Order'ın reklamını yapmaya başladı. ...