Resident Evil Village oynanışı önümüzdeki hafta açıklanacak ! 2021

Resident Evil Village oynanışı önümüzdeki hafta açıklanacak ! 2021

Resident Evil Village’ı dört gözle bekliyorsanız , netlikle önümüzdeki hafta için takvimlerinizi işaretlemek isteyeceksiniz. Capcom, önümüzdeki hafta oyunun “kılavuzlu turunu” sunacak bir Resident Evil sergisine hane sahipliği yapacağını izah etti . Diğer şeylerin yanı sıra, bu kılavuzlu turda Resident Evil Village oyununa ilk bakışımız olacak .

Camekan 21 Ocak’ta 14:00 PST’de başlayacak. Resident Evil yapımcıları oyun ile ilgili konuşmak için hazır olacak ve gösteri What’s Good Games podcast’inden Brittney Brombacher tarafından sunulacak. Capcom tarafından bugün yayınlanan bir tweet’e göre, camekanda oyun için yeni bir fragman ve “ilk oyun” ile beraber “daha fazla Resident Evil haberi” yer alacak .

Bu liste biraz enteresan zira yalnızca Resident Evil Village’dan daha fazlası olduğunu önerebilir . Bunun ne olabileceği, birinin tahminidir ve netlikle, çoğu insan camekanı izleyecek çünkü her şeyden önce Village’den oyun çekimlerini görmek istiyorlar . Belki de camekan nihayetinde bir sürprizin ortaya çıkmasını umabiliriz? Sadece vakit gösterecek.

Resident Evil Village öncelikle geçen sene Sony’nin PlayStation 5 vitrinlerinden birinde ortaya çıktı . Capcom, o zamandan beri oyun hakkında oranla suskun kaldı, ancak oyunun PlayStation 5’e ek olarak Xbox Series X ve PC’de de yayınlanacağını biliyoruz. Şimdiye kadar Xbox One veya PlayStation 4 Resident Evil Village , bunun tamamiyle yeni nesil bir oyun olduğunu öne sürüyor.

Resident Evil Village oynanışı önümüzdeki hafta izah edecek !

İle Resident Evil Köy bazen bu yıl vizyona giriş, biz de gelecek haftanın vitrin esnasında yayın tarihi almak duyma ihtimaliniz. Capcom’un sergisi bugünden bir hafta sonra gerçekleşiyor, bu yüzden Resident Evil hayranıysanız, izlemeye başlayabilmek için biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.

 

 




Görev Yöneticisindeki Svchost.exe Nedir, Ne İşe Yarar?
Görev Yöneticisindeki Svchost.exe Nedir, Ne İşe Yarar?

Birçoğumuz, bilgisayarda Görev Yöneticisine baktığımızda neden çok fazla svchost.exe işlemi yürütüldüğünü sorgulamışızdır. Bu işlemleri biz kapatamıyoruz ama biz de...

Microsoft Edge Chromium Neden Bu Kadar İyi
Microsoft Edge Chromium Neden Bu Kadar İyi

Microsoft, bir türlü rakiplerini geçemediği tarayıcı kısmında önemli uğraşlar veriyor. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen yeni tarayıcı Edge Chromium, beklentileri karşılamış...

Microsoft Windows 10’u Parolasız Hale Getirmeye Hazırlanıyor
Microsoft Windows 10’u Parolasız Hale Getirmeye Hazırlanıyor

Microsoft, daha hızlı ve daha güvenli bir Windows 10 deneyimi yaşatmak adına parolaları kaldırıyor. Tek aşamalı parolaların yerine iki aşamalı Windows Hello gibi güvenlik sistemlerine...