Sadece Google One Kullanıcıları İçin VPN!

Sadece Google One Kullanıcıları İçin VPN!

Google Fi projesiyle birlikte kullanıcılarına VPN hizmeti sunan Google, hizmetini daha geniş kitlelere sunmak için son hazırlıklarını yapıyor. Artık Google One kullanıcıları da VPN hizmetinden yararlanabilecek.

.

Google One Kullanıcıları İçin VPN Hizmeti

Resmen Duyuruldu!

.

Hizmet alanını geliştirmek isteyen Google, milyonlarca kullanıcısının VPN hizmetinden yararlanabilmesi için çalışmalarını son hız sürdürüyor. İlk olarak Google Fi projesinde gördüğümüz VPN hizmeti artık Google One kullanıcıları için de yayına alındı.

.

VPN .

Dünya üzerinde birçok şirket hali hazırda VPN hizmeti sunuyor. Ancak Google’ın en büyük avantajlarından biri aylık 9.99 dolar olan Google One paketi kullanıcılarına ücretsiz olarak sunması.

.

Şirket şimdilik bu hizmeti sadece ABD kullanıcıları için sunacağını açıkladı. Sunulan VPN hizmeti yakın zamanda Android kullanıcıları için aktif olacak. Yüksek hız ve güvenlik sunduğunu belirten Google, kullanıcıların interneti nasıl daha güvenli kullanacağını açıkladığı canlı oturumlar da düzenleyeceklerini duyurdu.

.

VPN

.

Ayrıca VPN erişiminin herhangi bir ekstra ücret ödemeden 5 kişiye kadar aile üyeleriyle paylaşılabileceğini belirten firma, birkaç ay içerisinde VPN hizmetinin iOS, Windows ve Mac cihazları da destekleyeceğini açıkladı.

.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Sadece Google One Kullanıcıları İçin VPN! yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy, dünya çapında 25 birimle sınırlıdır 2021
Land Rover Classic Defender Works V8 Trophy, dünya çapında 25 birimle sınırlıdır 2021

Dokuz cana sahip bir kedi gibi, Land Rover’ın evvelki nesil Defender’ı can vermeyi zor buluyor, bu da gölgelerde kalan yeni nesil Defender’a karşın off-road’ların...

2020'nin En İyi 5 Battle Royale Oyunu
2020'nin En İyi 5 Battle Royale Oyunu

2019 yılına damgasını vurmış en iyi battle royale oyunlarını sizler için listeledik. Özellikle Pubg ve Fortnite gibi oyunların her geçen gün artan...

Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!
Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!

Apple işlemcili iMac modeli ile ilgili yeni bilgiler son hız ortaya çıkmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce de Çin kaynaklı bilgiler, yeni iMac modelinin ne zaman çıkacağı ve...