Samsung, 13,3-16 inçlik 10’dan Fazla Dizüstü Bilgisayar OLED Ekranını Tanıtacak 2021

Samsung, 13,3-16 inçlik 10’dan Fazla Dizüstü Bilgisayar OLED Ekranını Tanıtacak 2021

Samsung ekranı: 2021’de 10’dan fazla Dizüstü Bilgisayar OLED Ekranı piyasaya sürülecek

Samsung Display’in resmi haberine göre, Samsung ekranı dizüstü bilgisayar pazarına girmek için 2021’de OLED ekranlı 10’dan fazla Dizüstü Bilgisayarı piyasaya sürecek.

Yetkililer, Notebook OLED ekranının piyasaya sürülmesinin sadece 13,3 inç ile 16 inç arasındaki değişik boyutları kapsamadığını, performans ve özelliklerin de daha çeşitli olacağını söyledi. Samsung Display, dizüstü bilgisayar OLED ekranlarının satışlarının 2020’de senelik bazda beş kattan fazla artacağını düşünüyor.

Samsung, 13,3-16 inçlik 10'dan Fazla Dizüstü Bilgisayar OLED Ekranını Tanıtacak

2019’un başlarında Samsung Display, dizüstü bilgisayarlar için dünyanın ilk UHD (Ultra Yüksek Çözünürlüklü) OLED ekranını piyasaya sürdü. 2020’nin nihayetinde Samsung, 13,3 inç FHD (Full HD) OLED ekranı piyasaya sürdü. Şubat 2021’de Samsung Display, dizüstü bilgisayar kitlesel tüketici pazarına 15.6 inç OLED ekranın aynı çözünürlüğüne yatırım yapmaya başlayacak. Dizüstü bilgisayar OLED ekranının piyasaya sürülmesi yalnızca 13,3 inç ila 16 inç arasındaki farklı boyutları kapsamakla kalmaz, performans ve teknik özellikler de daha çeşitli olacaktır.

Yeni taç salgınının tesirine bağlı olarak, tüketici pazarındaki “temassız (temassız)” talep artışı, üst düzey pazar büyümesi ve diğer bir hayli etken, Samsung ekran tahmini, dizüstü bilgisayar OLED ekran satışları 5 kattan fazla artacak 2020 ile karşılaştırıldığında.

Samsung, 13,3-16 inçlik 10'dan Fazla Dizüstü Bilgisayar OLED Ekranını Tanıtacak

Lenovo, Asus, Dell ve HP ile dünyanın önde gelen BT şirketleri OLED ekranlı dizüstü bilgisayarları piyasaya sürdü. 2021’de Samsung Display, daha fazla şirketle işbirliği yaparak OLED ekranlı dizüstü bilgisayarların pazar hissenini genişletmeye devam edeceğini söyledi.

Samsung Display’in Küçük ve Orta Boy Ekran Bölümü Başkanı Seong-Cheol Kim , “ Haneden çalışma, çevrimiçi kurslar ve oyunlara olan talep Yeni’nin tesiri altında hızla büyüdükçe dizüstü bilgisayarlar da dahil olmak üzere tüm BT pazarı patlama yaşıyor. Crown Pnömoni salgını. Samsung Display, LCD’yi aşan fevkalade tasarım ve görüntü kalitesiyle akıllı telefon ekranı pazarına öncülük ediyor ve aynı şekilde, devrim niteliğindeki tüketici değerini göstermeyi ve dizüstü bilgisayar pazarındaki pazar hissenini genişletmeyi umuyor . ”

Samsung, 13,3-16 inçlik 10'dan Fazla Dizüstü Bilgisayar OLED Ekranını Tanıtacak

Samsung Display tarafından 2019 seneninde piyasaya sürülen ilk UHD OLED ekranın, standart Samsung Display’in resmi olarak üst düzey dizüstü bilgisayar pazarına girdiği bildirildi. Ve DCI-P3 (Dijital Sinema Renk Standardı)% 100 renk gamına (LCD için% 74) ve daha iyi görüntü kalitesine (0.0005nit kadar düşük asgari parlaklık) ve 10 kattan fazla reaksiyon hızına sahip olduğunu belirtmekte yarar var. LCD’den daha hızlı. Ayrı olarak, LCD ekranlara mukayese et Samsung OLED ekranı, LCD yapısından daha kolay, daha ince ve dolayısıyla daha dar çerçeveler ve çeşitli tasarımlar ele geçirmek daha kolaydır. Bu yüzden, Samsung OLED ekranın dizüstü bilgisayarlar , cep telefonları, tablet PC’ler ve diğer bir hayli BT aleti için daha uygun olduğu düşünülmektedir .

 

 




WhatsApp Business iOS, Birkaç Ülkede Daha Kullanıma Sunuldu
WhatsApp Business iOS, Birkaç Ülkede Daha Kullanıma Sunuldu

WhatsApp'ın müşteri-işletme ilişkilerini güçlendirmek için geliştirdiği mesajlaşma uygulaması WhatsApp Business, daha geniş bir coğrafyada kullanıma sunulmaya devam ediliyor. ...

PUBG'nin Suicide Squad Kostümleri PlayStation 4'e Geldi
PUBG'nin Suicide Squad Kostümleri PlayStation 4'e Geldi

Geride bıraktığımız yılın sonlarında DC ile iş birliği yaparak Suicide Squad karakterlerinin kostümlerini PUBG'ye getirmek isteyen Bluehole, 7 Şubat'ta PlayStation 4 için Joker ve Harley...

NVIDIA, GTX 1660 Super ve GTX 1650 Super'ı Tanıttı
NVIDIA, GTX 1660 Super ve GTX 1650 Super'ı Tanıttı

NVIDIA, Turing mimarili ve GDDR6 belleğini kullanan GTX 1660 Super ve GTX 1650 Super ekran kartlarını tanıttı. Şirket, ekran kartlarının yanı sıra GeForce Experience'a gelecek yeni...