Samsung, Ağustos Ayında Huawei’den% 31.6 Önde Oldu

Samsung, Ağustos Ayında Huawei’den% 31.6 Önde Oldu

Nisan ayında Huawei, kısa bir süre için dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi olarak Samsung’u geride bıraktı . Bunun sebebi ise, Çin’deki eski şirketin başarısı ve ikincisinin kilitlenmeler sebebi ile Avrupa ve Hindistan gibi pazarlardaki düşüşüydü. Fakat ekonomi açılmaya başladıkça, Samsung Ağustos ayında bir kez daha üst sıralarda yer aldı ve şimdi Güney Koreli teknoloji devi, kendisi ile şu anda ikinci sırada bulunan Huawei arasındaki pazar payı farkını genişletiyor.

Küresel Akıllı Telefon Pazar Payı Nisan Ağustos 2020 Counterpoint Research

Counterpoint Research tarafından yayınlanan bir rapora göre Samsung, Ağustos ayında% 22 küresel akıllı telefon pazar payına sahipken, onu% 16 ile Huawei izledi. Bu, Samsung’un pazar payının Huawei’den% 31.6 daha fazla olduğu manasına geliyor. Nisan ayında birkaç ay önce Samsung% 20 ile Huawei % 21 öndeydi.

Samsung , çoğu bölgede kilitlenmelerin azalmaya başlaması ile Nisan ayından kısa bir süre sonra pazar payını artırmayı başardı. 

Huawei P40 İçin Sevindiren Gelişme! | TurkDevs

Öte yandan, ABD yasağı nedeniyle Huawei’nin küresel akıllı telefon pazar payı, Avrupa gibi önemli küresel pazarlarda düşmeye devam etti. Bunun sonucunda Xiaomi , Orta Doğu Avrupa’da büyümeye tanık oldu.

DAHA FAZLA HABER İÇİN Resimlink

GOOGLE NEWS’DE BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA!

Samsung, Ağustos Ayında Huawei’den% 31.6 Önde Oldu yazısı ilk önce Teknoloji Haberleri - En güncel Teknoloji Haberleri, Telefon incelemeleri Sitesi üzerinde ortaya çıktı.




PUBG Mobile, Dünyanın En Hızlı Büyüyen Mobil Oyunu Oldu
PUBG Mobile, Dünyanın En Hızlı Büyüyen Mobil Oyunu Oldu

Geçtiğimiz ay 156 milyon dolar gelir elde eden PUBG Mobile, en hızlı büyüyen mobil oyunu ünvanını ele geçirdi. ...

Samsung Galaxy S Serisinin 10. Yılı: İlk Galaxy S’e Bakış
Samsung Galaxy S Serisinin 10. Yılı: İlk Galaxy S’e Bakış

Koreli teknoloji devi Samsung’un amiral gemisi telefon serisi Samsung Galaxy S, 20 Şubat’ta San Francisco’da tanıtılacak. Bu telefon serinin 10. telefonu olacak. Geçmişteki dokuz telefonun...

EA, 'Star Wars Jedi: Fallen Order' İçin Yeni Bir Tweet Attı
EA, 'Star Wars Jedi: Fallen Order' İçin Yeni Bir Tweet Attı

Electronic Arts, bu hafta oyunun resmi olarak tanıtılmasının ardından yeni oyunu 'Star Wars Jedi: Fallen Order'ın reklamını yapmaya başladı. ...