Samsung Galaxy A51, One UI 3.0 (Android 11) güncellemesini alıyor 2021

Samsung Galaxy A51, One UI 3.0 (Android 11) güncellemesini alıyor 2021

Samsung, daha önceki aletleri en yeni One UI 3.0 ile aktüelleme vaadini yerine getiriyor . Şirket, OTA’yı sağa sola ve merkezden Galaxy M, A, S, Note serisi aletlere yayıyor. Günümüzde, Galaxy F41 ve M21 de One UI Core 3.0 aktüellemesini aldı . Bugün, başka bir A serisi alet, One UI 3.0’ı alıyor, bu sefer Galaxy A51.

Bir Sammobile raporuna göre, Samsung Galaxy A51, Rusya’da ürün yazılımı sürümü A515FXXU4DUB1  ile bir aktüelleme alıyor . Bu aktüelleme, Android 11 tabanlı One UI 3.0’ı ve en son güvenlik yamasını bir araya getiriyor. Anımsamak gerekirse, Galaxy A51’in başlangıçta sadece Mart 2021’e kadar alması tasarılanmıştı .

Yukarıda belirtildiği gibi, Samsung silahı atladı ve Şubat 2021 güvenlik yamasına sahip olan aktüellemeyi daha hızlı getirdi. Android 11 özelliklerine gelince , yeni sohbet balonlarına (konuşmalar), medya kontrollerine, gelişmiş müsaade idarenine ve örgütlü bildirimlere tanık olabilirsiniz.

Samsung Galaxy A51, One UI 3.0 (Android 11) aktüellemesini alıyor

Samsung’un en son kullanıcı arayüzü One UI 3.1 olmasına karşın, One UI 3.0 , evvelki One UI 2.5’e göre oldukça fazla yükseltme getiriyor . Bunlardan bazıları, kullanıcı arayüzü ve simgeler, Karanlık Mod, Dijital Sıhhat ve ebeveyn kontrolleri ve daha fazla AOD saat stili vb. İyileştirmelerdir.

Samsung şimdiye kadar Galaxy S20 , Note 20 , Note 10 , S10 serisi gibi modelleri ve Galaxy M31 , M21, F41 ve daha fazlası gibi bütçe cihazlarını aktüelledi . Liste daha da büyüyecek. Bundan söz etmişken, önümüzdeki günlerde Galaxy A51’in ufku genişleyecek, bu yüzden biriminiz daha almadıysa panik yapmayın.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Redmi Note 8 Pro'ya MIUI 12 ne zaman gelecek?
Redmi Note 8 Pro'ya MIUI 12 ne zaman gelecek?

Redmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesini resmi olarak alacak akıllı telefonlar arasında bulunuyor. Peki kullanıcıRedmi Note 8 Pro MIUI 12 güncellemesini resmi olarak alacak akıllı telefonlar...

Ucuz Telefonlar Hakkında İnsanı Tedirgin Eden Araştırma
Ucuz Telefonlar Hakkında İnsanı Tedirgin Eden Araştırma

Akıllı telefonlar artık en önemli yardımcılarımız, ancak fiyatları giderek yükseliyor. Bu nedenle ucuz telefonlara olan eğilim artıyor. ABD’de yapılan bir araştırma ise ucuz...

EA: Oyun Sektöründeki ‘Kötü Adam’ Neden Biziz Bilmiyoruz
EA: Oyun Sektöründeki ‘Kötü Adam’ Neden Biziz Bilmiyoruz

Birçok oyuncuya göre Electronic Arts şirketi, oyun sektörünün kötü karakteri. İncelediğiniz zaman bunun sebeplerini kolayca bulabilirsiniz ancak görünüşe göre EA, bunun sebebini...