Samsung Galaxy Buds Pro güncellemesi gürültü giderme ve anahtarlama hızını iyileştiriyor 2021

Samsung Galaxy Buds Pro güncellemesi gürültü giderme ve anahtarlama hızını iyileştiriyor 2021

Geçen ay, Samsung Galaxy S21 serisi amiral gemisi akıllı telefonlarıyla beraber Güney Koreli teknoloji devi, Samsung Galaxy Buds Pro olarak adlandırılan yeni nesil gerçek kablosuz kulaklıklarını da piyasaya sürdü.

Lansmandan yalnızca günler sonra Samsung, kulaklıklar için bir aktüelleme yayınladı ve ses balansı ayarlamalarına ek olarak duyma donanımlarıyla alakalı özellikler getirdi . Şimdi şirket başka bir aktüelleme yayınladı.

R190XXU0AUA5 yazılım sürümünü getiren en son Samsung Galaxy Buds Pro aktüellemesi, kulaklığın üç ana özelliğine iyileştirmeler getiriyor – aktif gürültü iptali, ortam sesi ve ses idrak etme modu için değiştirme modu.

Galaxy Buds Pro’nun ücreti 199,99 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ dolarıdır ve konuşma esnasında otomatik olarak ANC’den ortam sesine geçiş yaparak, sesinizi idrak ettiğinde devreye giren akıllı aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir.

Samsung Galaxy Buds Pro aktüellemesi gürültü giderme ve anahtarlama hızını iyileştiriyor

Bir film veya TV şovu izlerken 360 derecelik bir ses tecrübesi sağlayan Dolby Head Tracking’i destekler . Otomatik Geçiş özelliği, değişik senaryolara göre aletler arasındaki irtibatı otomatik olarak değiştirir.

TWS kulaklık ayrı olarak taşıma çantası ile 28 saate kadar uzatılır, tek bir şarjla, 8 saatlik bir pil ömrü paketi. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği açıldığında 5 saate iner.

Şarj müddetini kısaltmak için hızlı şarj desteği ile beraber gelir. Şirket, aleti beş dakika şarj faktörün bir saatlik oynatma müddeti sağlayacağını öne sürüyor. Çanta, USB-C ve Qi kablosuz şarj yoluyla hem kablolu şarjı destekler .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Samsung Galaxy Fold 2, Daha Uygun Bir Fiyatla Gelebilir
Samsung Galaxy Fold 2, Daha Uygun Bir Fiyatla Gelebilir

Galaxy Fold, eylül ayında piyasaya sürüldü ve katlanabilir telefon devrini başlattı. Ancak Galaxy Fold'dan daha küçük ekranla gelmesi beklenen Galaxy Fold 2 için çalışmalar devam ediyor...

Dünya Şifre Günü Geliyor: Güçlü Bir Şifre Nasıl Seçilir?
Dünya Şifre Günü Geliyor: Güçlü Bir Şifre Nasıl Seçilir?

Doğum tarihiniz hiçbir zaman güçlü bir şifre olmadı, olmayacak. Güçlü bir şifre seçmenin çeşitli yolları var. ...

Dr. Mario Oyununu Mobil Cihazlara da Gelecek
Dr. Mario Oyununu Mobil Cihazlara da Gelecek

Nintendo, Super Mario Run ve Animal Crossing gibi çok sevilen oyunlarını mobil tarafa getirmişti. Her ne kadar en eğlenceli oyunlar Switch'e özel olsa da Nintendo, Dr. Mario oyununu da Android...