Samsung Galaxy S21 Aslında Bir MicroSD Yuvasına Sahip Olmayabilir. 2021

Samsung Galaxy S21 Aslında Bir MicroSD Yuvasına Sahip Olmayabilir. 2021

Samsung’un yakında çıkacak olan ileri teknoloji akıllı telefon serisiyle irtibatlı sızıntı dizisinin devamında, görünen başka bir dezavantaj ayrıntısı sızdırıldı. Hemen hemen tüm ehemmiyetli ayrıntılar, 14 Ocak 2021’de Galaxy S21 modellerinin resmi olarak tanıtılmasından çok önce ortaya çıktı .

Beklendiği gibi, akıllı telefon evvelki modellerden tüm cephelerde çeşitli iyileştirmelerle gelmelidir. Bununla beraber, yakın vakitte olan bir sızıntı, bir MicroSD yuvasının katılmasıyla beraber gelen depolama genişletme kapasitesinin olmaması hasebiyle Samsung’un bir takım açılardan gerilemiş olabileceğini gösterebilir.

Samsung Galaxy S21 Aslında Bir MicroSD Yuvasına Sahip Olmayabilir.

Her üç Galaxy S21 modeli de bu microSD genişletme özelliğinden yoksun olabilir, ancak bir takım uzmanlar bir microSD yuvasının yokluğunun aletlerde daha büyük dahili depolamaya sahip olmanın üstesinden gelebileceği görüşünde olabilir.

Evvelki sızıntılar, Galaxy S21 serisinin microSD yuvası olmadan gelebileceğini ima etmişti ve bugün, endüstri otoritesi Roland Quandt, Galaxy S21 teknik özellikleri sayfasında bir bellek kartı okuyucunun bulunmadığını söylediğinde hikayeyi onaylıyor gibi görünüyor. Samsung’un, amiral gemisi modellerinin benzersizliğini artırmak ve rakipler arasında öne çıkmak için bir pazar taktiği olarak Galaxy S21 serisine genişletilebilir depolamayı kaldırmaya karar verdiği düşünülüyor.

Samsung önceden bu tür eylemleri gerçekleştirdi. 2015 premium modellerinin hiçbirinde MicroSD yuvası yoktu, 2019 ve 2020’deki bazı modellerde de microSD yuvası yoktu. Satışlar geçen sene dışında, açıkça koronavirüs salgını nedeniyle yukarıya istikametli bir yörüngede devam ettiğinden, bu hamlelerin şirketin kar hanesini ehemmiyetli ölçüde etkilemediği görülüyor. Müşteriler bu sefer kutuda bir şarj aleti beklememeli .

Bununla birlikte, Samsung daha hikayeleri çürütmediği veya doğrulamadığı için bunların spekülasyon olarak kaldığını anımsatmakta yarar var. Bununla birlikte, S21 serisinin yayınlanmasının arifesinde en azından bazı hikayelerde bazı maddeler olabilir. Parmaklarımızı çapraz tutuyoruz ve iki hafta içinde soluğumuzu keserek resmi lansmanı bekliyoruz.

 

 




Apple iOS 13.7 Betasını yayınladı
Apple iOS 13.7 Betasını yayınladı

Dünyanın şu andaki en değerli teknoloji firması olan Apple, iOS 13.7 işletim sistemi versiyonunu geliştiriciler için yayınladı. Yeni versiyonda bazı dikkat çekici değişiklikler var.

Birden Fazla Gezegende Yaşayan Bir Uygarlıkta Zaman Ölçümü
Birden Fazla Gezegende Yaşayan Bir Uygarlıkta Zaman Ölçümü

İnsanlık olarak başka gezegenlere yayılıp koloniler oluşturmanın eşiğindeyiz. Burada bir sorun var: Farklı gezegenlerde yaşamaya başladığımızda takvim işini nasıl çözeceğiz? ...

Dünyanın en iyi açık dünya oyunları 2020 Önerileri Pc 2021
Dünyanın en iyi açık dünya oyunları 2020 Önerileri Pc 2021

Bugünlerde açık dünya kendi türü olarak düşünülebilir. Bir sonraki açık dünya oyun serüveninizde nereye gitmek istediğinize bağlı olarak gerçek hayattaki şehirlerin veya...