Samsung Galaxy S21 ön sipariş rezervasyonu başladı 2020

Samsung Galaxy S21 ön sipariş rezervasyonu başladı 2020

Samsung Galaxy S21 serisi telefonlar 14 Ocak’ta görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Güney Koreli teknoloji devi, ön sipariş aracılığıyla yeni aleti garanti altına almak isteyenler için harekete geçti. Ön sipariş tarihi rezerve edilebiliyor.

Şirket, ön sipariş rezervasyonu için resmi web sitesinde oluşturduğu formla müracaatları almaya başladı. Samsung Galaxy S21 için forma buradan erişebilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY S21 ÖN SİPARİŞİ

İsim, soyad, posta kodu ve telefon numarası gibi temel bilgiler formu oluşturuyor. Bu alanların hepsini doldurmak zorunda olmadığınızı da belirtelim. Samsung, Galaxy S21 için yapacağınız işlem için sizden rastgele ödeme almayacak.

Müracaat formundaki görselde “Gelecek Galaxy’ye sıçramak için hazırlan” ifadesi yeni akıllı telefonu merakla bekleyenleri heyecanlandıracak türden.

Ancak telefonu satın almak için sipariş ettiğinizde Samsung tahsilatı gerçekleştirmiş olacak. Ayrı olarak değiş tokuş etmek isteyebileceğiniz bir telefon için ücret önerisi alabilirsiniz.

iPhone 12 takasında esnasında Galaxy S21 satın alırken 700 dolara kadar takas kredisi almanız olası olacak. iPhone yerine Samsung’un kendi Note 20 ve S20 telefonlarından biri de olabilir.

Verge’ün haberine göre, ön siparişler başlamadan önce Samsung’un yaklaşan telefonlarından birini rezerve faktörüz halinde akıllı saatler ve kulaklıklar gibi aksesuarlarda kullanabileceğiniz 50 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları indirim ele geçireceksiniz.

Android için Shop Samsung uygulamasını kullanarak ek olarak 10 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları daha kâra geçebilmek mümkün. Aynı zamanda Samsung’un, Galaxy S21’in S Pen kalemi destekleyeceğini doğruladığını belirtelim.

The post Samsung Galaxy S21 ön sipariş rezervasyonu başladı first appeared on .




Razer, Bir Oyun Konsolu Patenti Aldı
Razer, Bir Oyun Konsolu Patenti Aldı

Razer firmasının, Nintendo Switch’e benzeyen bir oyun konsolunun patentini aldığı ortaya çıktı. Basına yansıyan patentle beraber Razer’ın oyun konsolu piyasasına girebileceği...

Sosyal Medyanızı Planlamanızı Sağlayacak 5 Uygulama
Sosyal Medyanızı Planlamanızı Sağlayacak 5 Uygulama

Sosyal medya hesaplarınızı kolayca yönetmenizi sağlayacak 5 uygulamaya birlikte bakıyoruz. Kişisel ya da kurumsal paylaşımlarınızı bu uygulamalarla derleyebilirisiniz. ...

Yedeklenen WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur? (Crypt12)
Yedeklenen WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur? (Crypt12)

Eğer yedeklenmiş WhatsApp mesajlarınızı nasıl okuyabileceğinizi merak ediyorsanız, bu içeriğimizde sizlere WhatsApp veritabanı yani yedekleme dosyası olan Crypt12 dosyasından...