Samsung Galaxy S21 ‘Over The Horizon’ Zil Sesi Sızdırıldı 2021

Samsung Galaxy S21 ‘Over The Horizon’ Zil Sesi Sızdırıldı 2021

Galaxy S başlangıcından itibaren Samsung, her Galaxy S serisi alet için özel bir ‘Ufuk Üzeri’ zil sesi teması yayınladı. Geçen sene, Samsung’un Galaxy S20 lansmanından önce Tabiattan esin alan bir sürüm çıkardığını gördük . Bugün, sözde bir sonraki sürüm çevrimiçi olarak sızdırıldı.

İlk Koreli sitesinde göründü olması Naver , Twitter kullanıcı Tron (@ FrontTron ) Galaxy> S21 için muhtemel ‘Over The Horizon’ temasını belirledi. Klipin tamamı 3:34 uzunluğundadır ve videoda baştan sona bir adlandırma yer paylaşımı vardır. Ayrı olarak, aşağıda görebileceğiniz gibi, melodi açıklaması bu sefer ince Piyano seslerinden oluşuyor.

Samsung bu jingle’ı her sene düşünülen olarak Galaxy S serisine yükler. Bildirim, arayan zil sesleri ve hem de Güç Açma / Kapatma esnasında ses olarak kullanabilirsiniz. Bununla beraber, sızdırılan zil sesinin kısa bir müddet içinde birkaç yerde yüksek anları var. Ancak, 0:15 işaretinden sonraki 15-30 saniyelik ton, alelade “Ufuk titreşimlerini” verir.

Ayrı olarak bu tonun Galaxy S9 sürümü ile de birkaç benzerliği var. İki senelik temada , müzisyen Jónsson’un notalarından Piyano ve Drumbeats’in birkaç kombinasyonu vardı . Her iki vaziyette da, sonuncusu , 2011’lerin evvelki sürümleri gibi çok fazla basa sahip değil.

Samsung, bir sonraki Unpacked etkinliğinin 14 Ocak’ta yapılacağını doğruladı . Kamera düzenini gösteren bir teaser, aletlerin sahiden sızdırılan Galaxy S21 serisi olacağını ima ediyor . Aletlerle üç çıkartması bekleniyor   Galaxy S21 ,  Galaxy S21 + ,  ve Galaxy S21 Ultra .

Samsung Galaxy S21 'Over The Horizon' Zil Sesi Sızdırıldı

Galaxy S21 serisiyle alakalı her şey , teknik özellikleri de dahil olmak üzere zati sızdırıldı. Aslında, Avrupa ücretlerinin tam listesini de biliyoruz . Aletlerin AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ,  Çin  ve  Hindistan gibi ülkelerde ön siparişlere açık olduğu deklarasyonluyor .

S21 aletlerinin yanı sıra, Samsung’un Galaxy Buds Pro TWS’yi ve Samsung Galaxy SmartTag Bluetooth izleyicisini de tanıtması bekleniyor .

 

 




Windows Telefonlarda, Google Chrome Kullanılabilecek
Windows Telefonlarda, Google Chrome Kullanılabilecek

Yazılımcı Jeremy Sinclair, Windows telefonlarda Google Chrome'u çalıştırmayı başardığını attığı tweet ile bildirdi. ...

Huawei Mate 30'un Çift Ön Kamerasını Ortaya Çıkaran Görsel
Huawei Mate 30'un Çift Ön Kamerasını Ortaya Çıkaran Görsel

Çinli teknoloji devi Huawei'nin 19 Eylül'de tanıtacağı Mate 30 modeli için yeni bir görsel paylaşıldı. Telefonun ön yüzünün açıkça görülebildiği bu görsel, Huawei Mate 30'un...

Animal Rescuer çıktı! 2020
Animal Rescuer çıktı! 2020

Türk oyun stüdyosu Turquoise Revival Games’in Animal Rescuer ismindeki oyunu Steam üzerinde PC için çıkış yaptı. Oyunun Steam sayfasında, “Animal Rescuer, hızlı oynanış,...