Samsung Galaxy XCover 5 özellikleri fiyatla birlikte ayrıntılı olarak sızıyor 2021

Samsung Galaxy XCover 5 özellikleri fiyatla birlikte ayrıntılı olarak sızıyor 2021

Samsung’un çok yakında Galaxy XCover 5’i piyasaya sürmesi bekleniyor . Şirketin bu sağlam akıllı telefonu Kasım 2020’den beri haberlerde bulunuyor. Şimdi, resmi lansmanından önce tüm özellikleri sızdırıldı.

Galaxy Xcover 5 özellikleri kaçak gelen Roland Quandt ait Winfuture . Hafta sonu Galaxy A72 4G’nin tüm teknik özellik sayfasını ve medya görsellerini sızdırdı ve başka bir Samsung telefonuyla tekrar geri döndü .

Ona göre, bu yaklaşan telefon edecek spor bir 5.3 inç TFT LCD 1600 x 720 piksel (HD +) çözünürlüğe sahip oturumu. Ancak çoğu sağlam akıllı telefon gibi büyük çerçevelere sahip olması gerektiğinden kompakt bir alet olmasını beklemeyin.

Ayrı olarak, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama ile eşleştirilmiş Exynos 850 SoC tarafından desteklenecek . Farkında olmayanlar için, bu çip seti bütçe akıllı telefonlar içindir ve yakın vakitte ilanlan Galaxy M12’nin içinde bulunur .

Optiklere gelince, arkada f / 1.8 diyafram lensli tek bir 16MP sensöre ve f / 2.2 diyafram lensli 5MP öne bakan bir kameraya sahip olacak. Bu telefonun diğer özellikleri arasında bir microSD kart yuvası, NFC, Samsung Hisse, Samsung Knox ve üstüne One UI 3.x arayüzlü Android 11 yer alacak .

Samsung Galaxy XCover 5 özellikleri fiyatla beraber detaylı olarak sızıyor

Sağlam bir telefon olarak, dayanıklılık için MIL-STD-810G sertifikalı, toz ve su geçirmezlik için IP68 sertifikalı olacak ve 15W hızlı şarj desteği ile çıkarılabilir 3.000 mAh pil ile desteklenecektir.

Son olarak, Galaxy Xcover 5 başlangıçta sadece işletmeler için satılacak ve Avrupa’da 300 € ‘nun altına mal olacak.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Xperia 1 III, eskiyi yeniyle iyi bir şekilde karıştırıyor 2021
Xperia 1 III, eskiyi yeniyle iyi bir şekilde karıştırıyor 2021

Sony’nin sadece mobil işini değil, bu arada cep telefonu tasarımlarını da yine keşfetmeye çalışması çok uzun vakit önce değildi. Bu, şirketin muhtemelen umduğu kadar başarılı...

Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
Steam Fiyatı 18 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam'de 18 TL karşılığında satılan FootLOL: Epic Fail League isimli eğlenceli oyun, Indiegala'da kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. ...

Overwatch Lig Yetkilisi, Fortnite İçin Epic Games’e Geçti
Overwatch Lig Yetkilisi, Fortnite İçin Epic Games’e Geçti

Overwatch Ligi’nin Ocak 2018’de başlamasından bu yana görevli olan Nate Nanzer görevinden ayrıldı ve Fortnite adına çalışmak için Epic Games’e geçiş yaptı. ...