Samsung Galaxy Z Flip 5G, One UI 3.0 Güncellemesini Almaya Başladı 2020

Samsung Galaxy Z Flip 5G, One UI 3.0 Güncellemesini Almaya Başladı 2020

Samsung, One UI 3.0 kararlı aktüellemesiyle alakalı her son tarihi parktan çıkarıyor. Şirket, Galaxy S20 FE Android 11 aktüellemesinde çoktan silahını atladı . Şimdi, katlanabilir alet Galaxy Z Flip 5G için de aynısını yapıyor.

Anımsarsak, Samsung’un Temmuz ayında piyasaya sürdüğü Galaxy Z Flip 5G için vakit çizelgesi, sadece önümüzdeki sene Android 11 aktüellemesine dayalı One UI 3.0’ı alacağını iddia etti . Tam olarak, Avrupa ve Hindistan için One UI 3.0 kararlı aktüelleme zaman çizelgesi Ocak 2021’de kullanıma sunuldu.

Ancak, bir Sammobile raporuna göre, cihaz zati İsviçre’de kararlı aktüellemeyi almaya başladı. Buna göre, F707BXXU1CTL6 üretici yazılımı ile aktüelleme Galaxy Z Flip 5G kullanıcılarına sunuluyor . Android 11 özelliklerine ek olarak , bu aktüelleme Aralık 2020 Güvenlik yamasını da beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Bununla beraber, belirtildiği gibi, aktüelleme şu anda İsviçre ile hudutlu görünüyor. Ancak 2020’de yalnızca birkaç gün kaldığı için diğer bölgelerde de göründüğünü görmeye başlamalıyız. Her vaziyette, İsviçre’den biriyseniz, OTA aktüellemesini Ayarlar-> Yazılım Aktüelleme-> İndir ve Kur’a gittikçe kontrol edebilirsiniz.

Andrid 11’in resmi lansmanından çok önce, Samsung , Ağustos ayında One UI 3.0 beta olduğunu duyurdu . İlk geliştirici derlemesinden sonra, betayı bir hayli alete genişletti. Günümüzde, Aralık ayı başlarında Galaxy S20 serisi ile One UI 3.0 kararlı aktüellemesini başlattı .

Ve zati 2020 Note amiral gemilerine genişletildi . Geri dönüyoruz, Bu aktüelleme ile Z Flip 5G , kararlı Android 11’e sahip olan ilk katlanabilir hale geldi. Ayrı olarak, bu aktüellemenin sadece Snapdragon 865+ SoC ile Z Flip 5G’ye ait olduğunu da belirtmek gerekir . Bu yüzden, Flip 4G LTE varyantının kullanıcılarının biraz beklemesi gerekir.

 

 

Samsung Galaxy Z Flip 5G, One UI 3.0 Aktüellemesini Almaya Başladı ,




Asus ZenFone 6'nin Yeni Modellerinin Tarihi Belli Oldu
Asus ZenFone 6'nin Yeni Modellerinin Tarihi Belli Oldu

ASUS, ZenFone 6’yı geçen hafta Hindistan’da piyasaya sürmüştü. Telefonun 6 GB RAM 64GB depolama alanı olan modeli satın alınabilirken, ASUS iki yeni modeli daha duyurdu. ...

Cooler Master, 2 Yeni Monitör Çıkaracak
Cooler Master, 2 Yeni Monitör Çıkaracak

Donanım soğutma sektörünün en önemli markalarından biri olan Cooler Master, şimdide monitör işine girdi. 30 ve 35 inçlik iki yeni modelin bu yılın sonunda piyasaya sürülmesi...

Borderlands 2’yi 3. Oyuna Bağlayacak Bir DLC Geliyor
Borderlands 2’yi 3. Oyuna Bağlayacak Bir DLC Geliyor

Borderlands 2’yi Borderlands 3’e bağlayacak olan Commander Lilith & The Fight For Sanctuary DLC’si, ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. ...