Samsung SmartTag Tanıtıldı! 2021

Samsung SmartTag Tanıtıldı! 2021

Unpacked 2021 etkinliğinde Samsung Galaxy S21 ailesi dışında yeni nesil aksesuarlar da tanıtıldı. Özellikleri ile dikkat çeken Samsung SmartTag, pil müddeti ile ilgili beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

.

Samsung SmartTag Tanıtıldı!

.

Samsung SmartTag Özellikleri

.

Galaxy S21 ailesi dikkat çekici olsa da Galaxy Buds Pro ve SmartTag aksesuarları da en az S21 ailesi kadar alaka çekici özelliklere sahip. Bluetooth Düşük Enerji (BLE) teknolojisi sayesinde uzun pil ömrü sunan alet, bir hayli değişik senaryoda kullanılabiliyor.

.

Pil ile çalışan ve Bluetooth teknolojisini kullanan izleme cihazı olan SmartTag, hızlı bir şekilde kaybolan aksesuarlarınızın konumunu saptamanızı sağlıyor. Dayanıklı plastik gövdeye sahip olan cihaz, rastgele bir yere asılabilmesi için köşesinde bulunan zincir deliğine sahip.

.

.

SmartTag’inizi SmartThings Find uygulamasıyla eşleştirdikten sonra telefonunuz üzerinden cihazın konumunu görebilir ve ses çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Cihazlar arasında gerçekleşen iletişim şifrelendiği için herhangi bir data sızıntısı olası olmayacaktır.

.

Samsung SmartTag Tanıtıldı!

.

SmartTag aletinizi 2 değişik şekilde kullanabilirsiniz. Alet üzerinde yer alan düğmeye iki sefer bastığınızda telefonunuzu alarm konumuna geçirerek yerini bulabilirsiniz. Bu sayede telefonunuzu bulmak için başkalarından aramasını istemenize gerek kalmayacak.

.

SmartTag aletinizin düğmeye bir sefer basıldığında hangi işlemi yapacağını belirleyebilir, istediğiniz komutu aletinizde çalıştırabilirsiniz.

.

 

 

.

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




ZTE'nin Ekrana Gömülü Ön Kameralı Telefonu Ortaya Çıktı
ZTE'nin Ekrana Gömülü Ön Kameralı Telefonu Ortaya Çıktı

Daha önce varlığı resmi olarak açıklanan ZTE'nin ekrana gömülü ön kameralı akıllı telefonu TENAA'da ortaya çıktı. Cihazın resmi bir kurumda görülmesi, tanıtımın yakın...

Rocket League, Çapraz Platformlarda Oynanabilecek
Rocket League, Çapraz Platformlarda Oynanabilecek

Sony, oyunculardan gelen baskılar sonucunda geri adım atarak politikasında değişikliğe gitti ve PS4 oyuncularının da çapraz platformlarda oynamasına izin verdi. ...

En İyi 7 WhatsApp Alternatifi
En İyi 7 WhatsApp Alternatifi

Facebook'a karşı güven kaybınız varsa, verilerinizi topladığına dair iddiaları çok önemsiyorsanız, platformun her hizmetinden kurtulmak isteyebilirsiniz. WhatsApp da bunlara dahil. ...