Sony FX3’te Yeni Sızıntılar Çıktı! 2021

Sony FX3’te Yeni Sızıntılar Çıktı! 2021

Sızdırılan bilgilere göre Sony’nin, tam çerçeve A7S III aynasız kamerasının, sinema sürümü olan FX3, 23 Şubat civarı piyasada olacak.

.

12 megapiksel sensör ile gelmesi ve 4K 120 FPS video çekimi yapması beklenen kameranın, Avrupa’da 3795 Euro, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de 4000 dolar ücret yaftanına sahip olacağı düşünülüyor.

.

Sony FX3’te Yeni Sızıntılar Çıktı!

.

Sony FX3’ün, A7S III‘e Benzer Özellikleri Var

.

Şubat ayının sonlarına doğru piyasaya çıkması beklenen Sony FX3’ün, 4K / 120 FPS video, çift CFexpress kart yuvası, gövde içi sabitleme ve hareketsiz resim modu dahil olmak üzere A7S III‘e benzer özellikler taşıdığı iddialar arasında.

.

Bununla beraber, gövdesinde orta tümsek bulunmayan sinema kamerası, daha büyük bir tutacağı olmasına karşın A7C‘ye daha çok benzetiliyor. Ayrı olarak açılır bir ekrana sahip gibi görünen kameranın, diğer Sony Cinema Line kameralarda bulunan ND filtresine sahip olmadığı düşünülüyor.

.

Üst tarafta yer alan üç standart tripod vidası ve büyük kayıt düğmesi, FX3‘ün video çekimi yapanlara gereksinim duyduğu ekranlar ve mikrofonlar gibi aksesuarları kolayca takabileceği şekilde tasarlandığı anlaşılıyor. Sızıntıların doğru olması halinde FX3‘ün Sony’e ait açık ara en küçük Cinema Line kamerası olacağı düşünülüyor.

.

Son olarak FX3’ün Canon‘un RF montajlı ilk sinema kamerası olan C70‘den değişik olmadığı dile getiriliyor. Zira her iki kameranın da aynasız form etkenlerine sahip videoya mahsus kameralar olduğu bilhassa belirtiliyor.

.

Son olarak, FX3’ün, bir süper 35 (APS-C) sensör yerine tam çerçeveye sahip olacağı ve ehemmiyetli ölçüde daha ucuz ve daha küçük olacağı yapılan iddialar arasında.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Dünyanın En Eski Analog Bilgisayarı, Yeniden İnşa Edilecek
Dünyanın En Eski Analog Bilgisayarı, Yeniden İnşa Edilecek

Selanik Aristotle Üniversitesi öğrencileri, 3DEXPERIENCE platformu ile dünyanın en eski analog bilgisayarını dijital ortamda yeniden canlandıracaklar. ...

Hayallerimizi Süsleyen Katlanabilir Telefon Intel mi Olacak?
Hayallerimizi Süsleyen Katlanabilir Telefon Intel mi Olacak?

Son dönemin en popüler telefon teknolojilerinden katlanabilir telefonlardan Microsoft vazgeçmiş olsa da partnerleri hala şanslarını deniyor. ...

Korona Tablosunda Tedirginlik Artıyor! 2021
Korona Tablosunda Tedirginlik Artıyor! 2021

Toplam 2,5 milyona yakın olay ile COVID-19 salgınından en fazla etkilenen ülkelerden biri olan Türkiye, pandemi ile mücadelesine hala devam ediyor. Sıhhat Bakanı Fahrettin Koca,...