Spotify podcast özel için Barack Obama ve Springsteen ekibi 2021

Spotify podcast özel için Barack Obama ve Springsteen ekibi 2021

Bruce Springsteen ve Barack Obama, Spotify için Renegades: Born in the USA isimli bir podcast özel yayınını başlatmak için bir araya geldi . Podcast, ilk ikisi geçen Pazartesi yayınlanan sekiz bölümden oluşacak. Podcast, Amerika’nın geleceğinden babalığa kadar pek çok konuya değinecek.

Renegades: Born in the USA , Obamas’ın Higher Ground Productions’ın son projesidir ve bu arada birkaç video projesi için Netflix ile de anlaşması vardır. Yeni podcast, biri “Outsiders: An Unlikely Friendship”, ötekisi “American Skin: Race in the United States” başlıklı ilk iki bölümünün 22 Şubat’ta düştüğünü gördü.

Spotify

İlk bölüm, Obama ve Bruce Springsteen’in ‘olası olmayan arkadaşlıkları’ ile ilgili konuşmasını içerirken, ikinci bölüm ırkçılık konusuna değiniyor. Her iki bölüm de, onları okumayı seçenek edenler için bölümlerin transkriptlerine irtibatlar içerir.

İlk bölüm mantıklı – Obama ve Springsteen harbiden de bir podcast için garip bir eşleşme gibi görünüyor. Obama, Bölüm 1’de bunu anlatıyor ve “Bruce ve ben, ikimize de çok şey veren bu ülkeyi anlamaya çalışırken kendi yollarımızda paralel yolculuklarda bulunduk.”

Spotify

Bu, Spotify’ın 2019’da Higher Ground ile yaptığı anlaşmadan çıkan ilk podcast değil. Dinleyiciler önümüzdeki haftalarda serinin sonraki altı bölümünü izleyebilecek – ikinci bir sezonun olup olmayacağı belli değil. dijital ses dosyası.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




14 Huawei ve Honor Modeli, EMUI 9.1 Açık Betasıne Eklendi
14 Huawei ve Honor Modeli, EMUI 9.1 Açık Betasıne Eklendi

Huawei, kendi arayüzü olan EMUI 9.1'in açık beta programına 14 Huawei ve Honor akıllı telefonu daha ekledi. ...

Twitter, Twemoji’yi Duyurdu! 2021
Twitter, Twemoji’yi Duyurdu! 2021

Emojiler akıllı telefonlara katıldığında kullanıcılar duygularını iletiler yerine emojilerle anlatmaya başladı ve Twitter, Instagram, Snapchat gibi uygulamalarla çok daha popüler hale...

Sony'ye Göre PlayStation 5, 'Dünyanın En Hızlı Oyun Konsolu'
Sony'ye Göre PlayStation 5, 'Dünyanın En Hızlı Oyun Konsolu'

Teknoloji devi Sony, yeni bir işe alım süreci başlattı. İş ilanını internet üzerinden yayımlayan Sony, ilandaki PlayStation 5 detayı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. ...