Star Wars Battlefront 2 şu anda Epic Games’de ücretsiz 2021

Star Wars Battlefront 2 şu anda Epic Games’de ücretsiz 2021

EA’nın Star Wars oyunu üzerindeki özel hükümdarlığı, Ubisoft’un bir açık dünya Star Wars oyunu yaptığı haberi ile bitiyoreriyor vebu, Epic Games Store’un Star Wars Battlefront 2’yi dağıtması için enteresan bir hafta haline getiriyor . Önümüzdeki yedi gün süresince, tek oyunculu ve çok oyunculu modlarda her türlü özgün Star Wars-y zapping ve swording için Dice’ın fiyatsız bir kopyasını edinebilirsiniz. Yağma kutusu pislikleriyle dolu fırlatıldığından beri adaletli bir yol kat etti. Bir sefer daha, bir freebie beklemek karşılığını verir.

Ah, fakat açık olmak gerekirse: Bu, 2017’nin Star Wars Battlefront 2’si, 2005’in Star Wars: Battlefront 2’si değil. Bu ikisini yalnızca bir ahmak karıştırabilir.

Daha önceki Matt’imiz (sulh içinde RPS) , “sizi Star Wars evreninin içine çekmeyi netlikle muvaffak oluyor” diyerek tek oyunculu kampanyayı oldukça beğendi . Çok oyunculu başka bir konuydu , en ehemmiyetlisi, bir sürü ganimet kutuları ve para birimleriyle dolu olduğu için . EA, reaksiyondan sonra bunu çıkardı ve hemen peşinden yıllarca muhteva aktüellemeleri yayınlayarak, cani ewoklar da dahil olmak üzere filmlerin vakit çizelgesinden yeni haritalar, modlar, karakterler ve araçlar ilave etti. Dürüst olmak gerekirse nasıl bittiğinden emin değilim. Görüşler, kimse?

Star Wars Battlefront 2 şu anda Epic Games'de fiyatsız

EA ve Disney arasında neler olduğu tam olarak belli olmasa da, 10 senelik münhasırlık anlaşmalarının erken mi bittiği veyahut ne veya neden bittiği, ikisi daha ayrılmıyor. Lucasfilm Games, bir gün evvel yaptığı izahta, “EA’daki becerili ekiplerle bir dizi projeye sahip olduklarını” söyledi. Ancak Disney’in, Battlefront 2’nin bir hayli ülkenin birçok ganimet kutusunun illegal kumar olduğuna karar vermesine kapı aralayan bir ganimet kutusu reaksiyonunun parlama noktası olmasından çok hoşnut olmadığını hayal etmek zor .

Hie sana Epic Games Store Perşembe keepsies için Battlefront 2 fiyatsız bir kopyasını kapmak için yanındaki 4 de önce. Bu, hemen hemen tüm kozmetiklerin kilidini açan Celebration Edition.

Bundan sonraki fiyatsız oyun 21 Ocak’tan itibaren Galactic Civilizations III olacak. Adam’ın iyi bir ‘olduğunu söylediği, Stardock’un 2015 bilim kurgu 4X taktik oyunu .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Microsoft, Windows 1.11 Stranger Things Sürümünü Yayınladı
Microsoft, Windows 1.11 Stranger Things Sürümünü Yayınladı

Microsoft'un geçtiğimiz hafta Twitter üzerinden yaptığı nostaljik paylaşımların sebebi belli oldu. Şirket, Netflix'in sevilen dizilerinden Stranger Things ile ilgili özel bir Windows 1.11...

Death Stranding Fragmanı Twitch'te Yayınlanıyor
Death Stranding Fragmanı Twitch'te Yayınlanıyor

Oyunla ilgili yeni bilgilerin paylaşılacağı günden bir gün önce, oyundan yeni fagmanlar paylaşılıyor. ...

İşte dünyadaki en gelişmiş 12 silindirli motora sahip olan araç ! 2021
İşte dünyadaki en gelişmiş 12 silindirli motora sahip olan araç ! 2021

Aralık 2020’de Bentley, ultra özel Bacalar çatısız grand tourer modelinin imalat öncesi katırını test2 etmeye başladı. Bacalar, Bentley’in Mulliner Coachbuilt portföyündeki ilk...