Starfield Daha Erken Gelebilir! 2021

Starfield Daha Erken Gelebilir! 2021

Kısa müddet önce Microsoft tarafından satın alınan Bathesda suskunluğunu savunuyor. Fallout 76 fiyaskosundan sonra yeni bir yapım çıkarmayan stüdyo, daha geliştirme sürecinde olan iki büyük oyuna sahip. Bunlar Bathesda’nın en büyük markası The Elder Scrolls 6 ve ile ilgili pek bir şey bilmediğimiz Starfield.

.

Starfield uzayda geçen aksiyon, serüven türünde bir rol yapma oyunu. Hakkında çok fazla bilgi olmayan yapım, 2018‘de tertip eden E3 konferansından kısa bir video ile tanıtıldı. Bu tarihten itibaren ise oyunla alakalı ayrıntı sunulmadı.

.

Starfield Daha Erken Gelebilir!

.

Starfield Çıkış Tarihi Hakkında Yeni İddia Çıktı

.

Oyun sektörünün içinden gelen emin kaynak NateDrake, Bathesda’nın oyunu 2021 seneninde çıkarmayı umduğunu belirtti. Ancak şu an vaziyetten çok emin olamadığını belirten NateDrake, şirketin Covid-19 sürecinden negatif etkilendiğini ve başlangıçtaki isteklere karşın oyunun ertelenebileceğine değin ifadeler kullandı.

.

.

Hayranlar Starfield’ı beklese dahi, asıl beklenen yapım apayrı. Son oyunu olan Skyrim 2011 tarihinde çıkan The Elder Scrolls serisinin altıncı oyunu, Starfield ile aynı konferansta duyuruldu. .

Ancak Bathesda, önceliklerinin Starfield’ın geliştirilmesi olduğunu ve The Elder Scrolls 6’nın, ancak bu oyun çıktıktan sonra ana odakları haline geleceğini belirtmişti. Bu sebeple hayranlar Starfield’ın geliştirme sürecinin bitmesini, heyecanla bekliyor.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Honor, Play 4 ve Play 4 Pro’nun Tanıtım Tarihini Duyurdu
Honor, Play 4 ve Play 4 Pro’nun Tanıtım Tarihini Duyurdu

Honor’ın yeni akıllı telefon serisi Play 4’ün duyuru tarihi 3 Haziran olarak açıklandı. Ayrıca Honor Play 4’ün özellikleri de TENAA’da listelendi. Evet arkadaşlar tekrar...

Resident Evil 2: Remake Hangi Donanımlarda Canavar?
Resident Evil 2: Remake Hangi Donanımlarda Canavar?

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan CAPCOM efsanesi Resident Evil 2'nin yeniden yapım oyununun performans değerlerine göz atıyoruz. ...

Yapay Zekaya Bağlı Olacak 143 Meslek Açıklandı
Yapay Zekaya Bağlı Olacak 143 Meslek Açıklandı

Yönetim Bilişim Sistemleri Uzmanı Dr. Şebnem Özdemir, yakın gelecekte yapay zekaya bağlı yeni 143 mesleğin ortaya çıkacağını söyledi. Özdemir, trol yuvası tespit uzmanı, akıllı ev...