Steam Oyun Festivali, oynanacak yüzlerce oyun demosuyla başlıyor 2021

Steam Oyun Festivali, oynanacak yüzlerce oyun demosuyla başlıyor 2021

Söz verildiği gibi, 2021 için ilk Steam Oyun Şenliği yalnızca birkaç dakika önce başladı. Kendisinden önce gelen Steam Oyun Şenlikleri gibi, bu da çok sayıda geliştiriciden gelecek projeler çevreninde toplanacak. Çoğu Steam kullanıcısı için ana çekiliş, önümüzdeki altı gün süresince sunulan demolar olacak ve aslında, bu kadar kısa bir müddet boyunca oynanamayacak kadar çok sayıda demo olacak gibi görünüyor.

Valve, 9 Şubat TSİ 10.00’a kadar sürecek olan bu etkinlik esnasında 500’den fazla oyun demosu sunulacağını söyledi. Bu, Steam kullanıcılarına dikkatlerini çeken tüm demoları oynamaları için altı gün süre tanır, ki bu hiç de fazla vakit değildir.

Steam Oyun Şenliği, oynanacak onlarca oyun demosuyla başlıyor

Neyse ki Steam, kullanıcıların oyun geçmişlerine göre görmek isteyebileceğini düşündüğü kullanıcıların istek listelerinde veya demolarında yer alan oyunlardan demoları ortaya çıkararak, kullanıcıların demo havuzunu daraltmalarına yardımcı olmak için istek listeleri ve teklifler koyacak. Kullanıcılar ayrı olarak türlere, alt türlere, temalara, özelliklere, görsellere ve bakış açılarına ve oyunculara göre demolara göz atabilir, bu yüzden kontrol edilmesi şart olan çok sayıda demo olmasına karşın, Steam kullanıcılarının demo bulma ile ilgili ellerinde bir takım araçlar vardır. oynamak istiyorlar.

Steam Oyun Şenliği yalnızca demolardan oluşmuyor. Ayrıca bu oyunların geliştiricileri tarafından barındırılan canlı yayınlar ve etkinlikler de olacak. Canlı akışlardan bazıları, oyunlarını sergileyen geliştiricilerden oluşacak, bazıları ise Sual-Yanıt seanslarına sahip olacak. Steam Oyun Şenliği sayfasından yaklaşan etkinliklerin listesine göz atabilir (ve mevcut olan demoları inceleyebilirsiniz) .

Steam Oyun Şenliği, oynanacak yüzlerce oyun demosuyla başlıyor

İşte karşınızda: Steam Oyun Şenliği geri döndü ve yiyebildiğiniz kadar çok PC oyun demosunu bitirmek için altı gününüz var. Ay Yeni Senesi satışının Oyun Şenliği’nin bitiminden sadece birkaç gün sonra önümüzdeki hafta başlaması beklendiğinden, bu muhtemelen Steam için dolu bir Şubat ayının başlangıcı. Valve bunları paylaştığında Ay Yeni Senesi indirimi ile ilgili size daha fazla teferruat vereceğiz, bu yüzden bizi izlemeye devam edin.

 

 a

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




PS4 Remote Play Tüm Android Cihazlardan Kullanılabilecek
PS4 Remote Play Tüm Android Cihazlardan Kullanılabilecek

Sony, Xperia Z3’ler ile birlikte ek bir özellik olarak PS4 Remove Play’i de duyurmuştu. PS4 Remote Play, yapılan yeni güncelleme ile beraber şimdi bütün Android cihazlarda kullanılabilir...

Davalardan Gözü Korkan Microsoft, Oyunundan 2 Dansı Kaldırdı
Davalardan Gözü Korkan Microsoft, Oyunundan 2 Dansı Kaldırdı

Fortnite’a açılan davalar, aynı dansları Forza Horizon 4 adlı yarış oyununda kullanan Microsoft’un gözünü korkutmuş olacak ki firma bu dansları oyundan kaldırdı. ...

Matrix 4’ün Adı Instagram’da Sızdırıldı! 2021
Matrix 4’ün Adı Instagram’da Sızdırıldı! 2021

Wachowski kardeşlerin 90’lı senelerin nihayetinde çekmeye başladığı kült film serisi Matrix için yeni film çalışmaları iki yıldır devam etmekte. Matrix 4 çekimleri, koronavirüs...