Teclast yakında yeni bir üst düzey T.Bolt Notebook serisini piyasaya sürecek 2021

Teclast yakında yeni bir üst düzey T.Bolt Notebook serisini piyasaya sürecek 2021

Çin markası Teclast , giriş düzeyi ve uygun ücretli dizüstü bilgisayar ve tablet imalatı mevzubahis olduğunda popüler bir isimdir. Marka, yakında yeni bir T.Bolt dizüstü bilgisayar serisini piyasaya sürmeye hazırlanırken, üst düzey 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar pazarına girmeye hazırlanıyor. Şirket, dizüstü bilgisayarın ismini ve resmini gösteren bir tanıtım posteri yayınladı.

T.Bolt dizüstü bilgisayar, alt çerçevesi en büyüğü olan hemen hemen çerçevesiz bir ekrana sahip ultra ince bir gövdeye sahiptir. Dizüstü bilgisayar taşınabilir ve her hafif ağırlıkta olması bekleniyor. Dizüstü bilgisayarın arkadan aydınlatmalı bir klavyeye ve geniş bir dokunmatik yüzeye sahip olduğu söyleniyor.

Teclast, dizüstü bilgisayarın dahili yapılandırmasını daha izah etmedi, ancak bir Intel işlemciyi paketlemesi bekleniyor. Şu an için en son Core ailesi mi yoksa daha uygun ücretli bir Intel çipi mi olduğunu söyleyemeyiz. Ancak yüksek kaliteli bir dizüstü bilgisayar olarak tanıtıldığı için, bunun kullanılan işlemci seçimine yansımasını bekliyoruz. Sözgelişi, 11. nesil Core işlemcinin yanı sıra Intel Xe GPU ile donatılmışsa ve ayrı olarak ücret uygunsa, dizüstü bilgisayar çok satan olabilir.

Teclast yakında yeni bir üst düzey T.Bolt Notebook serisini piyasaya sürecek

Şu anda Teclast F7 Air , markanın en yeni dizüstü bilgisayarıdır ve bir takım ehemmiyetli özelliklere sahiptir. Intel N4120 işlemci, 14 inç HD ekran, 8GB LPDDR4 RAM ve 356GB SSD’yi 399 $ fiyatla taşıyor. Güzel hazırlanmış dizüstü bilgisayar tamamiyle lamine edilmiştir ve 4,2 mm küçük çerçevelere sahiptir. İyi bir 399 $ ücret yaftası taşıyor.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Xiaomi MIUI 11 ile Birlikte Aile Paylaşımı Özelliği Gelecek
Xiaomi MIUI 11 ile Birlikte Aile Paylaşımı Özelliği Gelecek

Xiaomi’nin arayüz güncellemesi ile gelecek MIUI 11’in detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Şirket, bu güncelleme ile birlikte telefonlarına Aile Paylaşımı özelliğini getirecek. Bu...

Intel Core i9'un Beklenmeyen Kardeşi i9-9900T Ortaya Çıktı
Intel Core i9'un Beklenmeyen Kardeşi i9-9900T Ortaya Çıktı

Intel Core i9-9900T olduğu iddia edilen bir işlemci, iki gün önce Yahoo! Auctions'ta açık arttırmaya çıktı. Her T serisi işlemcide olduğu gibi buradaki "T" de, çipin i9-9900K'nın...

Dijital Dönüşüm, Veri İhlallerine Neden Olabilir
Dijital Dönüşüm, Veri İhlallerine Neden Olabilir

Thales kuruluşunun yapmış olduğu araştırmada, şirketlerin büyük bir bölümünün risk altında olduğu ortaya çıktı. ...