Tüm Zamanların En Zengin 20 Futbolcusu

Tüm Zamanların En Zengin 20 Futbolcusu

Futbolcu maaşı, ​​son yıllarda büyüyen bir trend içinde. Giderek daha fazla insan oyunu sevmeye ve izlemeye başladı. Avrupa ülkelerinde en popüler olanı, ancak ABD oyunla bazı gerçek ilerlemeler kaydetti ve şimdi milyonlarca insan, ister sadece seyirci olsun, ister oyunu oynuyor olsun, oyuna katılıyor. Oyunun ABD’ye nasıl geldiği konusunda bir takım tutarsızlıklar oldu; bazıları 1860’larda Ellis Adası aracılığıyla söylenirken, diğerleri, oyunun İrlanda, İngiliz, İskoç ve Alman göçmenlerle birlikte New Orleans limanlarına girerek, araştırma yoluyla geldiğine inanıyor.

futbolcu maaşı

Spordaki ilk oyunların, oyun ABD’ye geldikten sonra New Orleans’ta yapıldığı biliniyor. Futbol, ​​yıllar geçtikçe, popülaritesinde cilalandı ve azaldı, ancak bugün, en popüler olanı ve profesyonel futbolculardan bazıları, sporla kendileri için oldukça net bir değer oluşturdu. Oyundan en çok kimin yararlandığını merak ettiyseniz, okumaya devam edin çünkü işte tüm zamanların en zengin 20 futbolcusu.

20. Gerard Pique

futbolcu maaşı

Gerard Pique, bu dönemin en iyi ve belki de en iyi stoperlerinden biri olarak kabul edilir. Futbol kariyeri 10 yaşında Barselona’da başladı. FIFA Dünya Kupası ve UEFA Avrupa Şampiyonası da dahil olmak üzere bir dizi ödül ve bir dizi şampiyonluk kazandı. Pique, Kolombiyalı pop şarkıcısı Shakira ile olan ilişkisiyle de oldukça tanınıyor. futbolcu maaşı arasında en yüksek ücretli futbolculardan biridir ve sevdiği bir oyunu oynayarak oldukça büyük bir servet biriktirmiştir. Pique 62.96 milyon $ net futbolcu maaşı değerinde ve hala güçlü.

19. Zinedine Zidane

futbolcu maaşı

1972 doğumlu Zinedine Zidane, 1972 yılının Haziran ayında doğdu, şimdi emekli bir Fransız futbolcudur. Kariyerinin ortasındayken, hücum yapan bir orta saha oyuncusuydu, ancak şimdi Real Madrid’in şu anki yöneticisi. En çok zarafeti, top kontrolü ve tekniği ile tanınıyordu ve daha sonra UEFA altın Jubilee Poll’de son 50 yılın en iyi Avrupalı ​​futbolcusu seçildi. Gerçek, seçkin bir oyuncu ve Fransa’dan çıkan en iyilerden biri. Diğer başarılarının yanı sıra, Yılın Serie Futbolcusu, Ligue 1 Yılın Futbolcusu, 1998 FIFA Dünya Kupası ve Liga En İyi Yabancı Oyuncu gibi birçok ödül kazandı. Bir futbolcu olarak başarılı kariyeri, net 70 milyon dolarlık futbolcu maaşı bir değer yaratmasına yardımcı oldu.

18. Yaya Toure

Mayıs 1983’te doğan Toure Yaya, Premier League Clun Mancherster City’de orta saha oyuncusu pozisyonunda olan ve Fildişi Sahili milli takımının eski kaptanı olan profesyonel bir futbolcudur. Toure, çocukluğundan beri bir forvet olmak istedi ve 2009 UEFA Şampiyonlar Ligi Finali sırasında FC Barcelona’nın stoperinde oynadı. Ancak kariyerinin çoğunu oynayarak geçirdiği, kutudan kutuya orta saha oyuncusu konumudur. Bugüne kadar dünyanın en iyi futbolcularından biri ve hatta dört yıl üst üste Yılın Afrika Futbolcusu seçildi; 2011, 2012, 2013 ve 2014. Futboldaki başarılı kariyeri için net futbolcu maaşı değeri 70 milyon $ ‘dır.

17. Radamel Falcao

Radamel Falcao, Şubat 1986’da doğan Kolombiyalı profesyonel bir futbolcudur. Kendisinin de kaptanı olduğu Ligue 1 kulübü AS Monaco’nun forvet oyuncusu ve Columbia Milli Takımı gibi çeşitli pozisyonlarda görev yapmaktadır. Bazen “El Tigre” veya “Avrupa Ligi Kralı” olarak anılıyor. Kariyeri Lanceros Boyacá’da başladı, ancak yıllar içinde farklı kulüplere taşındı. Bir Avrupa kampanyasında en çok golün rekorunu kırmak ve kariyeri boyunca birçok tropiyi kazanmak da dahil olmak üzere bazı muazzam başarılar elde etti. Son derece başarılı kariyeri ona net 70 milyon dolarlık bir futbolcu maaşı değer kazandırdı.

16. Ronaldinho

futbolcu maaşı

Ronaldinho, 1980 yılının Mart ayında doğdu ve futbolun en tanınmış isimlerinden biridir. Şu anki pozisyonu bir orta saha oyuncusu veya forvet olan Brezilyalı bir profesyonel futbolcu. Profesyonel kariyerinde 2004 ve 2005’te Yılın FIFA Dünya Oyuncusu ödülünü kazanmak da dahil olmak üzere pek çok başarı elde etti. En çok tanınmış hileleri ve top sürme, havai vuruşlar, görünmeyen paslar ve serbest vuruşları ile tanınır. Kariyeri boyunca çok para kazandı ve kendisi için futbolcu maaşı 70 milyon dolar net değer kazandı.

15. Gareth Bale

futbolcu maaşı

Garth Bale, Temmuz 1989’da doğan Galli profesyonel bir futbolcudur. Real Madrid ve Galler Milli takımı için kanat pozisyonunda oynuyor. Uzak mesafeden topa vurma yeteneği, serbest vuruşlarda hızlı vuruş yapma ve defans oyuncularının yanından hızla ve kolaylıkla geçme yeteneği ile tanınır. Olağanüstü bir atlet ve biri olarak kabul edildi. Kariyeri Southhampton’da sol bek oynayarak başladı ve serbest vuruşunda büyük saygı gördü. futbolcu maaşı 75 milyon dolarlık net değeri var ve zamanımızın en büyük futbolcularından biri.

14. Rio Ferdinand

Rio Ferdinand 7 Kasım 1978’de doğdu ve İngiliz profesyonel bir futbolcudur. Stoper oynuyor ve 1997-2011 yılları arasında İngiltere Milli Futbol Takımı’nda 81 kez forma giydi. Tüm zamanların en iyi futbolcularından biri olarak kabul edildi ve üç FIFA Dünya Kupası kadrosunun bir üyesi. Gençken birkaç genç takımda oynadı ve profesyonel olarak ilk çıkışını 1996’da yaptı. 1997’de İngiltere için oynayacağı en genç defans oyuncusu olarak bir rekor kırdı. Beceri ve profesyonelliği, 2001’de olduğu gibi iki yılını geçirdiği takım kaptanlığını ona kazandırdı. 75 milyon dolarlık net değeri var ve bu dönemin en başarılı futbolcularından biri.

13. Arjen Robben

En başarılı Hollandalı futbolculardan biri ve Alman kulübü Bayern Münih’te oynuyor ve Hollanda Milli Takımı’nın kaptanlığını yapıyor. 2004, 2008 ve 2012 UEFA Avrupa Şampiyonalarının yanı sıra 2006, 2007 ve 2014 FIFA Dünya Kupalarında yer aldı. Oynadığı pozisyon ileridir, bu pozisyon genellikle kanat oyuncunun yanında, solda veya sağda oynanan bir pozisyondur. En çok tanınan becerileri top sürme becerileri, hızı ve olağanüstü isabetli sol ayağı, uzun menzilli şutlarıdır. Kariyerini 80 milyon dolarlık futbolcu maaşı ile net değere yükseltti ve ülkenin en iyilerinden biri.

12. Didier Drogba

Drogba, Fildişi Sahili’nden ve Amerikan kulübü Phoenix Rising FC’nin profesyonel futbolcusu. Pozisyonu forvet ve Fildişi Sahili Milli takımının eski bir kaptanı. Çoğunlukla, herhangi bir yabancı oyuncunun sahip olandan daha fazla gol attığı Chelsea’deki kariyeri ile tanınır. Şu anda kulübün tüm zamanların en yüksek dördüncü golcüsü. Drogba, gençliği boyunca futbol oynadı ve profesyonel ilk çıkışını yaptığında 18 yaşındaydı. 2006 ve 2009’da iki kez Yılın Afrika Futbolcusu seçildi. Kariyeri yıllar içinde gelişti ve bugüne kadar futbolcu maaşı ile 90 milyon dolarlık bir net biriktirdi.

11. Andre Iniesta

Andres Iniesta’nın net değeri 90 milyon dolar ve bu profesyonel futbolcunun inanılmaz yeteneğinden geliyor. İspanya’dan selamlıyor ve FC Barcelona ve İspanya Milli takımı için orta saha oyuncusu olarak oynuyor. Ayrıca Barselona’nın kaptanı olarak görev yapıyor. İlk profesyonel çıkışını 2002’de 18 yaşında yaptı ve 2004-05 sezonunda düzenli olarak oynamaya başladı ve o zamandan beri orada. Iniesta, kariyeri boyunca 2010 Dünya Kupası’nda Maçın Adamı seçilmek ve 2008’de Turnuva Takımı’na seçilmek de dahil olmak üzere bir dizi başarı elde etti . Iniesta, sporla inanılmaz bir geçmişe sahip ve bunlardan biri. en çok kazananlar.

10. Pele

Brezilyalı Portekizli futbolcu şu anda emekli oldu, ancak spordaki en saygın ve yetenekli sporculardan biri olmaya devam ediyor. Kariyeri boyunca net 100 milyon dolarlık bir değer kazandı ve sporda birçok başarısı var. Ayrıca sporla bağlantılı “Güzel Oyun” ifadesini icat ettiği için de itibar kazanmıştır. O seçildi Yüzyılın Dünya Player tarafından Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu. Ayrıca Time Magazine tarafından 20. yüzyılın en etkili 100 kişisi listesinde yer aldı. Başarıları Brezilya tarafından fark edilmedi. Spordaki başarıları ve başarılarından dolayı kendi ülkesinde ulusal bir kahraman olarak onurlandırıldı. Gerçekten şimdiye kadarki en iyilerden biri.

9. Philipp Lahm

futbolcu maaşı

Philipp Lahm, 1983 yılının Kasım ayında doğdu ve Almanya’dan geliyor. Futboldaki inanılmaz becerisiyle tanınır. Emekli olmadan önce kulübünün kaptanıydı. Daha önceki kariyer günlerinin çoğu solda oynayarak geçti, ardından sağ geri oynamaya geçti. Aynı zamanda milli takımının eski kaptanıydı ve takımı 2014 FIFA Dünya Kupası’na götürdü. Birkaç onur ve ödül kazandı ve neslinin en büyük destekçilerinden biri olarak kabul edildi. Lahm, hem sol hem de sağ ayakla oynayabilmesinin yanı sıra dayanıklılığı, tekniği ve mücadele yetenekleriyle bilinir. Ona “Magic Cüce” lakabını kazandıran en büyük oyunculardan biri değil. Futbolcu maaşı , kariyerinde net 100 milyon dolar değer kazandı.

8. Eden Hazard

Eden Hazard Belçikalı ve İngiliz kulübü Chelsea ve Belçika Milli takımında oynuyor. Ana pozisyonu esas olarak orta saha oyuncusu saldırıyor, ancak aynı zamanda geniş orta saha oyuncusu olarak oynuyor. Spordaki hızı, teknik yetenekleri ve yaratıcılığı ona çok dikkat çekti. Oyun tarzı olarak kabul edildiği bir şey. Her ikisi de Ballon d’Or kazanan Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo ile sık sık karşılaştırıldı. Tehlike şüphesiz sporun tüm zamanların en iyi oyuncularından biridir, yorumcular, meslektaşlar ve antrenörler tarafından sık sık söylenir ve onun sırasında diğerleri arasında Yılın Genç Oyuncu ödülünü ve Ulusal Profesyonel Futbolcular Birliği’ni kazandı. kariyer. Net değeri 100 milyon dolar.Futbolcu maaşı ciddi rakamlara ulaşmıştır.

7. Wayne Rooney

Wayne Rooney, kariyerinin çoğunu forvet oynayarak geçirmiş, ancak sahada orta saha rolleri de olan İngiliz profesyonel bir futbolcudur. Şu anda İngiltere Milli Takımı ve Manchester United için gol kralı olarak rekor kıran. Kariyeri, Everton’un gençlik takımına katıldığında yaklaşık dokuz yaşında başladı. Daha sonra 16 yaşında onlarla profesyonel olarak ilk kez sahneye çıktı. Kariyeri boyunca, Premier Lig’in beş kez galibi olmak ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak da dahil olmak üzere, bazı önemli noktalar yaptı. FIFA Dünya Kupası galibiyetine sahip ve Futbol Ligi Kupası galibiyetini üç kez aldı. Alan Shearer’in hemen arkasında oturan, onu tüm zamanların en iyi ikinci golcüsü yapan inanılmaz bir 195 Premier Lig golü attı. Wayne açık ara,

6. Zlatan Ibrahimovic

Ekim 1981’de doğan Zlatan Ibrahimovic, yüzyılın en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilir. İsveçli ve İngiliz kulübü Manchester United için forvet olarak oynadı. Ayrıca İsveç Milli takımının bir üyesiydi. İbrahimoviç, profesyonel kariyerine 2001 yılında üst düzey uluslararası ilk çıkışını yaptığında başladı. 2010 yılından 2016 yılında emekli olana kadar takımının kaptanı olarak görev yaptı. İbrahimiovic üretken bir golcü olarak kabul edilir ve en iyi şekilde kusursuz bir güce, tekniğe ve tekniğe sahip olduğu hatırlanır. doğru vuruş yeteneği. İnanılmaz bir sıçrama yaptı, çok fazla hava kazandı ve oyunla ilgili tekniği her zaman bir ustalık oldu. Evine götürdüğü kupa sayısı ile dünyanın en çok ödül alan ikinci futbolcusu – tam olarak 32. Net 240 milyon dolar değerinde emekli oldu.

5. Ronaldo

Ronaldo Luis Nazario de Lima 18 Eylül 1976’da doğdu ve Ronaldo tarafından devam ediyor. Herhangi bir zamanın en iyi futbolcularından biri olarak kabul edilen Brezilya doğumlu profesyonel bir futbolcu. FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ödülünü üç kez kazandı ve iki kravatlı Ballon d’Or sahibi. En iyi oyun zamanı, top sürme yetenekleri, hızı ve hareketleriyle en çok tanınan 1990’lardı. FIFA 100, onu 2004’teki en iyi oyuncular listesine ekledi, ardından mükemmelliği nedeniyle Brezilya Futbol Müzesi Onur Listesi’ne ve İtalyan Futbol Onur Listesi’ne alındı. Net değeri 150 milyon dolar ve yaşanacak bir efsanedir.

4. Lionel Messi

1987 doğumlu Lionel Messi, Arjantin Rosario’da doğdu ve bugüne kadarki en iyi ve en zengin futbolculardan biri olarak listenin başında yer alıyor. Kariyerine genç yaşta başladı. 13 yaşındayken, FC Barcelona Kulübü onun için bazı tıbbi tedavileri ödemeyi kabul etti ve bu yüzden İspanya’ya taşındı. Efsanesi İspanya’da başladı ve bir yıldız oldu. Messi, 2012 yılında bir takvim yılında en çok gol atma rekorunu kırdı. 2005’te Arjantin’i birkaç penaltı vuruşunda gol atarak 20 yaş altı Dünya’da şampiyonluğu kazanmaya yönlendirdi. Daha sonra 2016’da Avrupa’nın Ballon D’Or birincisi seçildi ve beşinci kez. Kesinlikle sporun en iyilerinden ve yarışmacılarından biridir. Futboldaki mükemmelliği için net değeri? 180 milyon dolar.

3. Dave Whelan

Dave Whelan, tüm zamanların en iyi ve en zengin futbolcularından biri olarak derecelendirilen eski bir profesyonel futbolcudur. 210 milyon dolarlık net değeri ile, açıkça oyunu doğru ve çok iyi oynadı. İngiltere’den geliyor ve kariyeri boyunca Blackburn Rovers ve Crewe Alexandra’da oynadı. Şu anda Şampiyona kulübü Wigan Athletic’in sahibi ve yirmi yılı aşkın süredir kulübün başkanı olarak oturuyor. Oyun dönemi 1950’ler ve 60’lardaydı ve o zamanlar Wemblyey hoodoo olarak biliniyordu. Bugün, bir market zincirine sahip, ancak en çok hatırlanacak, futbol sahasında gol atma yeteneği.

2. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, dünyanın en zengin ikinci profesyonel futbolcusu. Net değeri 250 milyon dolar ve Portekiz’i selamlıyor. İspanyol Kulübü Real Madrid ve Portekiz Milli takımında oynuyor. Ana pozisyonu ileri oynamaktır, ancak aynı zamanda bazı maçlarda kanat oyuncusu olmuştur ve Portekiz’in kaptanıdır. 2016 yılında Ronaldo, en çok Avrupalı ​​oyuncu olan dördüncü Ballon d’Or’unu aldı ve açılışta En İyi FIFA Erkek Oyuncu ödülünü aldı. 2015 Ronaldo için anıtsaldı. 500. üst düzey kariyer hedefini attı ve Portekiz’in tüm zamanların en önemli oyuncusu olarak kabul edildi. Ödülleri ve başarıları çoktur ve diğer futbolcuların takip etmesi için çıtayı yüksek tutmuştur.

1. David Beckham

futbolcu maaşı

Bu İngiliz atlet yıllar boyunca haberlerde yer aldı. Spordaki şöhreti için çok fazla takdir kazandı ve kariyerini 350 milyon dolarlık net değerle bitirdi. 1975 doğumlu Beckham, 20 yıllık kariyerinin ardından Mayıs 2013’te emekli olacağını açıkladı. Bu 20 yıl boyunca Beckham 19 büyük kupa kazandı. Aynı zamanda dört farklı ülkede lig şampiyonluğu kazanan ilk İngiliz oyuncudur. Kariyeri boyunca Manchester United, Prestson North End, Real Madrid, Milan, LA Galaxy, Paris Saint-Germain ve İngiltere Milli takımı dahil olmak üzere birçok organizasyonda oynadı. Bugüne kadar hiç kimse düzgün oynayan futbolcuyu, güzel görünüşü ve çekiciliği ile yakalayamadı – ki bu sadece ciro yoluyla net değerine katkıda bulundu. Bir İngiliz Kültür simgesi olarak kabul edilir ve 2008’de,

Daha fazla kültürlenmek için https://listelendin.com/kategori/kulturlendin/

Tüm Zamanların En Zengin 20 Futbolcusu yazısı ilk önce Resimlink üzerinde ortaya çıktı.




Türkiye, Facebook'a 1.6 Milyon TL Ceza Verdi
Türkiye, Facebook'a 1.6 Milyon TL Ceza Verdi

Kişisel Verileri Koruma Kurulu, sosyal medya devi Facebook’a kişisel verilerin korunmasına yönelik ihlal nedeniyle ceza verdi. Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından Facebook’a verilen...

PlayStation Plus Şubat Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıklandı
PlayStation Plus Şubat Ayı Ücretsiz Oyunlarını Açıklandı

Her ay PlayStation Plus üyelerine yeni ücretsiz oyunlar ekleyen Sony, Şubat ayında da yeni oyunlarla gelecek. ...

PUBG Mobile Lite’ın Yeni Güncellemesinin Detayları
PUBG Mobile Lite’ın Yeni Güncellemesinin Detayları

PUBG Mobile Lite’a 0.14.1 güncellemesi geldi ve beraberinde yeni bir harita getirdi. Golden Woods isimli bu yeni harita, diğerlerinden çok daha küçük ve yakın temas için dizayn edilmiş....