Twitter mavi tik başvurularının incelenme tarihini açıkladı! 2020

Twitter mavi tik başvurularının incelenme tarihini açıkladı! 2020

Sosyal medyadaki belli popüleriteye sahip bir hayli insan “mavi tik” olarak adlandırılan doğrulama rozetlerini almak için müracaat yapıyor. Mavi tik sayesinde bir hesabın o kişiye ait olduğu doğrulanmış oluyor. Twitter  mavi tik başvurularını uzun bir müddet önce kapatmış, ancak geçtiğimiz aylarda başvuruların tekrar açılacağına değin bir izah yapmıştı.İşte bizde bu açıklamaya dair ayrıntıları sizler için derledik!

.Twitter mavi tik müracaatlarının incelenme tarihini izah etti!

Twitter mavi tik müracaatları için tarihi izah etti!

Takriben 3 sene önce askıya alınan müracaatlar, doğrulama siyasetinin baştan aşağı yenilenmesiyle tekrar açılacak. 20 Ocak 2021 tarihinde tekrar müracaat alınmaya başlanacağı izah edirken, yeni kaidelerin da yürürlüğe girileceği vurgulandı.

Twitter

The Verge’ye konuşan bir Twitter yetkilisi, ihlale sebep olduğu belirleyen kullanıcılardan mavi tik özelliğini kaldırabileceğini belirtti. Ayrı olarak yeni siyasetin yürürlüğe gireceği 20 Ocak tarihi bakımından, etkin olmayan veyahut gereksinimlerini karşılamayan hesaplardan da doğrulama rozetleri (mavi tik) kaldırılacak.

.

Siyaset bu arada değişik gruplandırmaları içerecek. Twitter sayfaları medya kuruluşları ve basın mensupları, eğlence figürleri ve kuruluşları, sporla alakalı hesaplar ve aktivistler, organizatörler ve diğer tesirli kişiler gibi kategorilere ayıracak. Firma ilerleyen vakitte da kategori listesini genişletmeye açık olduğunu dile getiriyor. 

.Twitter mavi tik müracaatlarının incelenme tarihini izah etti!

Twitter uygulamada yeni bir müracaat süreci başlatacak ve müracaat sahiplerinin kimliklerini doğrulaması ve onaylaması için bir kategori seçmesine müsaade edecek. Çok fazla talep geleceğinin farkında olan platform, müracaatların hem insan kontrolünde olacağını hem de otomatik bir algoritmadan geçeceğini belirtiyor.

.

Daha fazlası için takipte kalın ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.




iPhone 11 Pro Max'in Bataryası, Galaxy Note10+'a Karşı
iPhone 11 Pro Max'in Bataryası, Galaxy Note10+'a Karşı

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 11 Pro Max, batarya testinde ezeli rakibi Galaxy Note10+'ın karşısına çıktı. Her iki telefonun da batarya kullanım süreleri test edildi. Yapılan...

iOS Uygulama Düzeni İçin Yeni Bir Özellik Keşfedildi
iOS Uygulama Düzeni İçin Yeni Bir Özellik Keşfedildi

Apple, iOS'e hayatı kolaylaştıran ancak çok da bilinmeyen birçok şey eklemekten -ve bunları duyurmamaktan- ziyadesiyle hoşlanıyor. Şimdi de, çok uzun zaman sonra, uygulama düzeniyle...

Motorola'nın Razr'ın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı
Motorola'nın Razr'ın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Katlanabilir telefon sektörüne giriş yapmak isteyen Motorola, farklı bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Motorola Razr, alışılagelmiş katlanabilen telefonların aksine eski tarz kapaklı...