UFC 257 canlı yayını: Poirier vs McGregor 2 şimdi çevrimiçi nasıl izlenir 2021

UFC 257 canlı yayını: Poirier vs McGregor 2 şimdi çevrimiçi nasıl izlenir 2021

McGregor emekliliği harbiden doğru yapamıyor gibi görünüyor. UFC’nin Notorious kavga etçisinin bittiğini her düşündüğümüzde, bizi başka bir yüksek profilli etkinlikle geri çekiyor. Bu sefer Poirier vs McGregor canlı yayını için ayarlama yapmak mananına geliyor.

Uzun müddettir UFC hayranıysanız (veya en azından McGregor’un kariyerinin başlarından beri), bu ikisinin UFC 178’de ilk turda nakavt golü atmasıyla beraber UFC 178’de kavga ettiğini göreceksiniz.

Altı sene sonra ve ikinci raund vakiti. Açıkçası, her iki savaşçı da ehemmiyetli ölçüde ilerleme kaydetti. McGregor, UFC’nin tartışmasız en iyi bilinen savaşçısı, ansızın fazla ağırlık sınıfının şampiyonu oldu ve en hızlı UFC şampiyonluk mücadelesi kazanma rekorunu kırdı (merak ediyorsanız 13 saniye).

UFC 257 canlı yayını: Poirier vs McGregor 2 şimdi çevrimiçi nasıl izlenir

Ve son karşılaşmaları onu bir kayba sürüklerken, Poirier de sporun efsanesi haline geldi. Daha önceki geçici UFC hafif sıklet şampiyonu 26 kazandı ve Max Holloway, Eddie Alvarez, Justin Gaethje ve Dan Hooker’a karşı kazandı.

Artık oranla yeni yüzlü UFC kavga etçileri olmayan bir UFC 257 canlı akışı, ana etkinlikte iki tecrübeli profesyonelle beraber olacak. Ve neyse ki, Dana White bu hafta sonundaki etkinlik için diğer iki etkileyici kavga etle durdu.

Ana etkinlikte Dan Hooker ve Michael Chandler bununla mücadele edecek. Bahisçiler ve çoğu Hafif taraftar muhtemelen Chandler’ı destekleyecektir, ancak Hooker, Hafif Sıklet bölümündeki en iyi forvet oyuncularından biri olduğunu ispat etmeye devam etti ve kolayca kötü bir kancayı indirebilir.

UFC 257 canlı yayını: Poirier vs McGregor 2 şimdi çevrimiçi nasıl izlenir

Başka bir büyük isim kavga edinde Jessica Eye ve Joanne Calderwood, Kadınlar Flyweight bölümünde mücadele edecekler. Her ikisi de mükemmel kavga etçiler … birbirlerinden sahiden hoşlanmayanlar – kilitli kapıları olan bir kafeste kavga etmek için mükemmel!

Hangi kavga ede giriyor olursanız olun, UFC 257’yi nasıl canlı yayınlayacağınız ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

 

 

BİZİ INSTAGRAM’DAN İZLEMEK İÇİN 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Vikipedi’nin Engelsiz Versiyonu Kapanıyor
Vikipedi’nin Engelsiz Versiyonu Kapanıyor

29 Nisan 2017’den bu yana yaklaşık 2 yıldır Türkiye’de erişime kapalı olan Vikipedi’nin engelsiz sürümü WikiZero yakında kapanacak. Wikipedia’nın yaptığı açıklamaya göre...

Dam Üstünde Saksağan: Xbox Live, Nintendo Switch'e Geliyor
Dam Üstünde Saksağan: Xbox Live, Nintendo Switch'e Geliyor

Son dönemde oldukça ilginç ve cesur adımlar atan Microsoft, şimdi de Xbox Live'ı Nintendo Switch'e getirmeye hazırlanıyor. ...

Redmi 10X 5G’nin fiyatı düştü
Redmi 10X 5G’nin fiyatı düştü

Redmi 10X 5G onun kardeşleri redmi 10X 4G ve Mayıs aylarında redmi 10X Pro 5G ile birlikte Çin’de tanıtıldı. Bugün şirket, telefonun yurtiçinde 60 $ varan bir indirimle satın...