Ulefone Armor 11 5G, dünyanın ilk gece görüşlü 5G sağlam telefon lansmanı yaklaşıyor 2021

Ulefone Armor 11 5G, dünyanın ilk gece görüşlü 5G sağlam telefon lansmanı yaklaşıyor 2021

Dünyanın ilk gece görüşlü 5G sağlam telefonu – Ulefone Armor 11 5G’nin tamamı bu ay satışa sunulacak. Ulefone, dayanıklı akıllı telefonları piyasaya sürmede baskın bir oyuncu olmuştur. Ve Armor 11 5G, toz / su için IP68 / IP69K savunmasına sahip olmaktan değişik değildir ve MIL-STD-810G sertifikasını karşılar.

Net tanıtım tarihini bilmesek de, Ulefone piyasaya sürülmeden önce Armor 11 5G için bir armağan kampanyası yürütüyor. Talih yanınızda ise, fiyatsız bir Ulefone Armor 11 5G veya bir Ulefone Saat alabilirsiniz . Armor 11 5G ve hediye ile ilgili daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz .

Çoğunuz devredilmemiş olabileceğinden, Ulefone Armor 11 5G sağlam akıllı telefon, 8GB RAM ve 256GB Dahili Hafıza ile eşleştirilmiş MediaTek Dimensity 800 5G tarafından desteklenmektedir . Alet, 48 MP Sony IMX582 birincil sensör tarafından yönlendirilen bir Penta arka kamera içerir . Kalan dört sensörden biri, çözünürlüğü 20MP olan bir gece görüş modülüdür. Ön taraftayken 16 MP selfie kamerası bulunur.

Ulefone Armor 11 5G, dünyanın ilk gece görüşlü 5G sağlam telefon lansmanı yaklaşıyor

Armor 11 5G, sürükleyici bir görsel tecrübesi garanti eden 6,1 inç su damlası ekrana sahiptir. Canavar, devasa bir 5200mAh bataryaya sahip, bu yüzden bataryanın bu kadar ivedi bitmesi ile ilgili daha fazla endişelenmenize gerek yok. Söylemeye gerek yok, dörtlü navigasyon sistemi, NFC, parmak izi ve yüz biyometrik kimlik doğrulaması gibi özellikler sunuyor.

Armor 11 5G ve devam eden armağan yarışması ile ilgili daha fazla bilgi için bir sefer daha burayı ziyaret edebilirsiniz .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Yeni Harry Potter Mobil Oyunu Magic Awakened Duyuruldu
Yeni Harry Potter Mobil Oyunu Magic Awakened Duyuruldu

Harry Potter hayranlarını, büyücüler ve cadılar evrenine yeniden bağlayacak bir oyun duyurusu bugün yapıldı. Warner Bros. Interactive Entertainment ve Netease, Harry Potter evrenin yeni...

Redmi K30S Çin’de Arz Sıkıntısı Devam Ediyor
Redmi K30S Çin’de Arz Sıkıntısı Devam Ediyor

Ekim ayında Redmi , Çin’de Redmi K30S’yi açıkladı . Telefon, iç pazardaki Double 11  alışveriş festivalinde  46 $  özel bir indirimle satıldı. Başlangıç ​​fiyatı  349...

GeForce GTX 1650 ve 1660, Nisan ve Mart Aylarında Geliyor
GeForce GTX 1650 ve 1660, Nisan ve Mart Aylarında Geliyor

Nvidia, RTX teknolojisiyle grafik arabirimlerinde yeni bir çığır açtı. Peki dev üretici, RTX olmayan ekran kartları üretmeye devam edecek mi? ...