Verizon Tüketicilere Pil Ömrünü Korumak İçin 5G’yi Kapatmalarını Söyledi Sonra Pişman Oldu! 2021

Verizon Tüketicilere Pil Ömrünü Korumak İçin 5G’yi Kapatmalarını Söyledi Sonra Pişman Oldu! 2021

Verge tarafından paylaşılan Pazar günü bir tweet’te Verizon Wireless CS, müşterilere normalden daha fazla pil tüketimi yaşıyorlarsa LTE’yi açmaları gerektiğini söyledi. Verge’nin izah ettiği gibi, bu tweet’teki netice, müşterileri 5G’yi buna sahip telefonlarda kapatmaya yönlendiriyor. Verizon’un 5G’ye geçişini düşünürsek , bu biraz acayip görünüyor.

.

“Pilinizin normalden daha hızlı tükendiğini mi fark ettiniz?” Verizon tweet’e yazdı. “Pil ömrünü savunmaya yardımcı olmanın bir yolu LTE’yi açmaktır. Hücresel> Hücresel Data Seçenekleri> Ses ve Data’ye gidin ve LTE’ye dokunun.”

.

Verizon Tüketicilere Pil Ömrünü Savunmak İçin 5G'yi Kapatmalarını Söyledi Sonra Pişman Oldu!

.

Twitter’daki bir kullanıcı bu ironiye dikkat çekti. Verizon, kullanıcıya cevap verdi ancak evvelki pil tavsiyesine harbiden değinmedi, bunun yerine 5G hızları ile ilgili konuşmayı seçti. LTE’ye geçerek pil ömrünü savunmaya ait özgün tweet, o vakitten beri silindi, ancak aşağıda 5G yanıtını görebilirsiniz.

.

Verizon Tüketicilere Pil Ömrünü Savunmak İçin 5G'yi Kapatmasını Söyledi, Sonra Hatıranda Pişman Olduğunu Söyledi

.

Mashable’ın da belirttiği gibi 5G, bir takım telefonlar için pilin bitmesine kapı aralayabilir. Mantıklı olan bir hayli yeni özellik ve teknoloji ilk başta öngörüldüğü gibi çalışmıyor. Ayrı olarak, 5G AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ’de devam etmekte olan bir çalışmadır. Bunu zahmetli bir şekilde ele almak bir tür antipatik güçtür. Elbette, Verizon çıktıysa ve 5G’nin pilin bitmesine kapı aralayabileceğini söylediği takdirde, bazı insanlar huysuzlaşabilir, bu da 5G çevrenindeki tüm hayranlar göz önüne alındığında anlaşılabilir bir vaziyettir. Fakat en azından gerçek olurdu.

.

Hızlı bir araştırma, diğer şirketlerin dağınık bir PR vaziyeti yaratmadan bu meselesi çözdüğünü ortaya koyuyor. Sözgelişi Samsung, 5G hizmetinde pil boşalması meselenine bir destek sayfası ayırdı . Üretici, bu meselenin yasal olduğunu kabul etti ve bunun mevcut 5G ağlarındaki bir sınırlamadan kaynaklandığını, ancak bunun 5G ağları genişledikçe iyileşeceğini izah etti. Huawei ayrı olarak bir destek sayfasında meselesi ele aldı ve bir 5G ağında çevrimiçi olarak daha fazla bant genişliğinin tüketildiğini ve bu yüzden daha fazla güç tüketilebileceğini belirtti.

.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Satın Alınan Plastik Poşetleri İade Etme Hakkımız Var mı?
Satın Alınan Plastik Poşetleri İade Etme Hakkımız Var mı?

Plastik poşetlerin parayla satılmasına yönelik düzenleme tartışılmaya devam ederken, vatandaşın kafasında önemli bir soru bulunuyor; satın aldığımız poşetleri geri iade edebilir...

Fortnite'a 9.30 Güncellemesiyle Yeni Bir Silah Ekleniyor
Fortnite'a 9.30 Güncellemesiyle Yeni Bir Silah Ekleniyor

Fortnite evreni yepyeni bir pompalı silaha sahip oluyor. Battle Royale oyun...

F Tuşları Ne İşe Yarar, F Tuşlarının Özellikleri Nelerdir?
F Tuşları Ne İşe Yarar, F Tuşlarının Özellikleri Nelerdir?

Merhaba sevgili okuyucularım, bu makalemde sizlere F Tuşları Ne İşe Yarar, F Tuşlarının Özellikleri Nelerdir? Bunlardan bahsedeceğim, keyifli okumalar dilerim.F Tuşları Ne İşe Yarar? F...