Vivo S9 5G temel özellikleri sızdırıldı, 90Hz ekran ve 64MP kamera ortaya çıktı 2021

Vivo S9 5G temel özellikleri sızdırıldı, 90Hz ekran ve 64MP kamera ortaya çıktı 2021

Vivo’nun Vivo S9 5G isimli yeni bir S serisi akıllı telefon üzerinde çalıştığı deklarasyonluyor. Yakın vakitte yapılan bir sızıntı, şirketin S9 akıllı telefonunu 6 Mart’ta Çin’de piyasaya süreceğini ortaya çıkardı. Bugün, emin tipster Digital Chat Station , yaklaşmakta olan bir akıllı telefonun temel özelliklerini paylaştı. Sızıntı, Vivo S9 5G akıllı telefon ile ilgili konuşabileceğini gösteriyor.

Günümüzde, Google Play Console’da V2072A model numaralı bir Vivo telefon görüldü. Bu Vivo telefonun aletine Dimensity 1100 (MT6891 model numarası) tarafından güç verildiği ortaya çıktı . Bu aletin Vivo S9 5G olarak Çin pazarlarına hitap edeceği düşünülüyor. Listede ayrı olarak aletin 1080 x 2400 piksel FHD + ekrana, 12 GİGABYTE RAM ve Android 11 işletim sistemine sahip olduğu ortaya çıktı. Google Play Console’da görünen telefonun görüntüsü, öne bakan iki kamera için geniş bir çentiğe sahip olduğunu ortaya koydu.

Vivo S9 5G temel özellikleri sızdırıldı, 90Hz ekran ve 64MP kamera ortaya çıktı

Çinli bir kaynak kısa müddet önce Dimensity 1100 ile çalışan Vivo S9 5G’nin 6,44 inç çentikli ekrana ve 44 megapiksel çift selfie kamera heyetimine sahip olduğunu öne sürdüetti. El aleti bir gün önce 33W hızlı şarj aletiyle 3C sertifika platformunda görüldü .

Bugünkü sızıntı, öne sürülen Vivo S9 5G’nin OLED oturumu destekleyen 90 Hz yenileme hızına sahip olduğunu ortaya koyuyor. Vivo, evvelki S serisi telefonlarda AMOLED oturumlar sundu. Bununla beraber, S9’un daha yüksek bir yenileme hızı destekleyen ekrana sahip S-serisi telefon olacağı görülüyor.

Sızıntı, aletin 44 megapiksellik bir selfie kamerasına sahip olduğunu ancak ikincil selfie lensinde hiçbir şeyden söz etmediğini belirtiyor. Arka tarafında 64 megapiksel birincil lens kullanıyor olabilir. Son olarak, takriben 4.000 mAh kapasiteli bir pil ile desteklenebilir.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




ClusterFuzz, Tüm Geliştiriciler Tarafından Kullanılabiliyor
ClusterFuzz, Tüm Geliştiriciler Tarafından Kullanılabiliyor

ClusterFuzz, tüm geliştiricilerin yararlanabileceği oldukça kapsamlı bir araç olarak herkese açık hale getirildi. ...

Exynos Galaxy S21, Önceki Modele Göre% 25-35 Daha İyi Pil Ömrü Sunabilir 2021
Exynos Galaxy S21, Önceki Modele Göre% 25-35 Daha İyi Pil Ömrü Sunabilir 2021

Samsung’un 14 Ocak’ta Galaxy S21 serisini duyurması bekleniyor. Şirket daha tarihi resmi olarak izah etmemiş olsa da tanıtım tanıtım videosu resmi YouTube kanallarından birinde zati...

Son Dönemin En Başarılı 10 Mobil Bulmaca Oyunu
Son Dönemin En Başarılı 10 Mobil Bulmaca Oyunu

Mobil oyunlar, kolay ulaşılabilir olduğu için her zaman oynanabilir durumda. En çok oynanan mobil oyun türlerinden birisi olan bulmaca oyunlarından, son zamanlarda en başarılı olan 10 adet...