vivo Wireless Sport Lite Kulaklıklar, belirli küresel pazarlarda piyasaya sunulacak 2021

vivo Wireless Sport Lite Kulaklıklar, belirli küresel pazarlarda piyasaya sunulacak 2021

Çinli akıllı telefon üreticisi vivo şu anda belirli global pazarlarda tek bir boyun bandı tarzı kablosuz kulaklık satıyor. Bu ürün, vivo Kablosuz Spor Kulaklıkları olarak bilinir. Yeni bir rapora göre, bu ses aksesuarı yakında tonda bir varyantı alacak.

MySmartPrice tarafından yayınlanan bir rapora göre , vivo yakında Çin dışındaki kimi bölgelerde vivo Wireless Sport Lite Kulaklıklarını piyasaya sürecek. Bu yeni ses ürünü, halihazırda mevcut olan vivo Kablosuz Spor Kulaklıkların düşük özellikli bir sürümü olarak tanıtılacak.

Raporda, bu kulaklıkların özgün modelin satışa sunulduğu Asya ve Avrupa’da belirli ülkelerde satışa sunulacağı belirtiliyor. Bu ülkelerden bazıları Malezya, Endonezya, İngiltere, İspanya, Almanya, Polonya ve İtalya’dır.

Ne yazık ki, yayının kaynakları bu gelecek ürünün özelliklerini izah etmedi. Ancak, vivo’nun bir gün önce vivo S9 serisi tanıtım etkinliğinde tanıttığı yeni boyun bandı tarzı kulaklıklar olabileceğini düşünüyoruz . Zira bu kulaklıkların özellikleri daha düşük ve bu arada daha ucuz.

vivo Wireless Sport Lite Kulaklıklar, belirli global pazarlarda piyasaya sunulacak

Özellikler ile ilgili konuşursak, 11,2 mm sürücüler kullanıyorlar ve GoldenEar Teknolojisi tarafından ayarlanıyorlar. Bluetooth 5.0 ile bağlanırlar ve 80 ms’ye kadar düşük gecikmeyi desteklerler. Dahası, stereo ses sunarlar ve uyumlu aletlere meselesiz bir şekilde bağlanabilirler.

Son olarak, sıçrama direnci için IPX4 sertifikalıdır, 24 g ağırlığındadır, USB Type-C irtibat noktasıyla şarj edilir (10 dakika şarjla 5 saat dinleme müddeti) ve 50 ° C’de 18 saate kadar dayanabilen 129 mAh pil ile desteklenir. % Ses.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Steam Fiyatı 19 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu
Steam Fiyatı 19 TL Olan Oyun, Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Geliştirici tarafından üretilen ve piyasaya sürülen oyunlar, zaman zaman çeşitli platformlarda ücretsiz olarak dağıtılabiliyor. Bugün ise Steam'deki liste fiyatı 19 TL olan bir oyun,...

iOS 12.4 ile Birlikte Gelen Veri Transfer Özelliği
iOS 12.4 ile Birlikte Gelen Veri Transfer Özelliği

Apple'ın iPhone'lar için kullanıcılara sunduğu yeni bir özellik, yeni bir iPhone'a geçişi fazlasıyla kolaylaştırıyor. iOS 12.4 ile birlikte kullanıcılar, eski iPhone'ları ile yeni...

Windows 10 1809 Sürümü 6 Ay Gecikmeyle İşletmelere Geldi
Windows 10 1809 Sürümü 6 Ay Gecikmeyle İşletmelere Geldi

Microsoft'un başına adeta bela olan Windows 10 1809 sürümü, 6 aylık bir gecikmenin ardından işletme kullanıcılarına yayınlanmaya hazır. ...