WatchOS 7 güncellemesi alacak Apple Watch modelleri

WatchOS 7 güncellemesi alacak Apple Watch modelleri

Apple, koronavirüs nedeniyle ertelediği geliştirici konferansını 22 Haziran’da resmen başlattı. Konferans

Apple, koronavirüs nedeniyle ertelediği geliştirici konferansını 22 Haziran’da resmen başlattı. Konferans sırasında birçok yenilik duyuran şirket, Apple Watch modellerinde kullanılacak yeni watchOS 7 güncellemesini de duyurdu.

watchOS 7 alacak Apple Watch modellerine geçmeden önce, yeni güncellemeyle saatlere eklenecek yeniliklerden kısaca bahsedelim.

Yeni watchOS 7 güncellemesi, kullanıcıların saat yüzleri oluşturmalarına veya internetten saat yüzleri indirip saate aktarmalarına izin verecek.

Koronavirüs salgınının yaşandığı şu günlerde Apple Watch‘e yeni bir özellik daha ekleyen watchOS 7, kullanıcılara en az 20 saniye boyunca ellerini yıkamaları gerektiğini hatırlatacak.

Ayrıca Apple Watch’ta bulunan Sağlık uygulaması, kullanıcılara belirli aralıklarla ellerini yıkamaları gerektiğini de hatırlatacak.

wartchos 7 apple watch

Birçok akıllı saat modelinde yer alan uyku takibi, watchOS 7 ile Apple Watch modellerine de geliyor.

Önerilen içerik:  Samsung, üst seviye telefonlarda kullanacağı yeni işlemcisini duyurdu

Apple Watch kullanıcıları artık uykularını saatlerinden takip edebilecek. Apple Watch‘lar kullanıcının uyku sırasında yaptığı hareketleri algılayıp uyku kalitesini takip edebilecek.

WATCHOS 7 GÜNCELLEMESİ ALACAK APPLE WATCH MODELLERİ

Apple, Apple Watch Series 3, Series 4 ve Series 5 kullanıcılarına watchOS 7 güncellemesini sunacak. Daha eski modeller ise güncellemeyi alamayacak.

Apple’dan yapılan açıklamada, watchOS 7 ile birlikte gelecek bütün yeniliklerin, destekleyen tüm akıllı saatlerde kullanılmayacağını belirtti.

Hangi modellerde hangi özelliklerin kullanılacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.




Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!
Apple İşlemcili iMac İçin Çıkış tarihi İnternet’e Sızdırıldı!

Apple işlemcili iMac modeli ile ilgili yeni bilgiler son hız ortaya çıkmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce de Çin kaynaklı bilgiler, yeni iMac modelinin ne zaman çıkacağı ve...

Sony'den Ultra Premium Kablosuz Kulaklık Hamlesi
Sony'den Ultra Premium Kablosuz Kulaklık Hamlesi

Sony, MWC 2019'da tanıttığı ürünlere ultra premium yeni kablosuz kulaklıklarını ekledi. ...

Amazon Echo Buds TWS Kulaklıkları Artık Antrenmanları Takip Edebiliyor
Amazon Echo Buds TWS Kulaklıkları Artık Antrenmanları Takip Edebiliyor

Geçen sene eylül ayında, Yankı ürünleri ile ilgili bir takım başlatılması ile birlikte, Amazon da açıkladı vardı onun Yankı Tomurcuklar gerçek kablosuz kulaklıkları. Şimdi,...