WhatsApp, bazı telefonlara artık destek vermeyecek 2021

WhatsApp, bazı telefonlara artık destek vermeyecek 2021

Dünyanın en popüler anlık iletileşme uygulaması WhatsApp, daha önceki telefonlara olan desteğini sonlandırmaya devam ediyor.

Bildiğiniz gibi WhatsApp, 2019 seneyin nihayetinde Windows Phone modellerine olan desteğini tamamiyle sonlandırmış, hemen peşinden da geçtiğimiz şubat ayında iOS 8’in altındaki iPhone modellerine ve Android 2.3.7 sürümünün altındaki telefonlara destek olmayı kesmişti.

YENİ SENEDE WHATSAPP DESTEKLEMEYECEK TELEFONLAR

WhatsApp aktüellediği destek sayfasında, iOS 9’un altındaki sürümlere sahip iPhone kullanıcılarına yeni yılla beraber artık destek olunmayacağını duyurdu.

Hasılı 2021’den itibaren iOS 9’dan daha eski sürümlere sahipseniz, akıllı telefonlarınızda WhatsApp çalışmayacak. Daha doğrusu telefonunuzda şayet WhatsApp zati yüklüyse, kullanmaya devam edebileceksiniz. Ancak uygulamayı sildiğiniz takdirde bir daha yükleseniz dahi hesabınıza giremeyeceksiniz.

Diğer taraftan kullanıcılar, aktüelleme olduğu takdirde iOS 9 veya daha yüksek bir sürüme geçerek uygulamayı kullanabilecek.

iPhone 4 ve öncesi modellere sahip kullanıcılar ise iOS 9 aktüellemesine sahip olmadığı için WhatsApp’ı kullanabilmek için yeni bir telefon almak zorunda kalacaklar.

whatsapp

Facebook bünyesinde bulunan ve dünyanın en popüler anlık iletileşme uygulaması olan WhatsApp, 2021 seneninden itibaren kimi Android telefonlara da destek olmayı bırakacak.

WhatsApp, Android 4.0.3’ten evvelki bir sürüme sahip akıllı telefonlarda çalışmayacak. Sözgelimi HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr ve hem de Samsung Galaxy S2 gibi cep telefonu modellerine sahip kullanıcılar, yeni yılla birlikte uygulama desteğini kaybedecek.

The post WhatsApp, bazı telefonlara artık destek olmayacak first appeared on .




Bilgisayarda Enerji Tasarrufu Yöntemleri 2021
Bilgisayarda Enerji Tasarrufu Yöntemleri 2021

Bilgisayarda Enerji Tasarrufu Yolları Bilgisayarlar hayatımızın en ehemmiyetli aletlerinden bir tanesi. Ne yazık ki daimi olarak kullanımı ciddi düzeyde elektrik enerjisi tüketmek mananına...

Trafi Benzeri, Toplu Taşıma Bilgisi İçin 10 Pratik Uygulama
Trafi Benzeri, Toplu Taşıma Bilgisi İçin 10 Pratik Uygulama

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerde yer alan şehir içi otobüs, tramvay, metrobüs, metro ve benzeri toplu taşıma araçlarının bilgilerini bulabileceğiniz Trafi benzeri...

Toplama Samsung Galaxy S9+ Yapan Adamın Videosu
Toplama Samsung Galaxy S9+ Yapan Adamın Videosu

Bir YouTuber, Çin sokaklarını dolaşarak satın aldığı parçalarla kendisine bir Samsung Galaxy S9+ yapmayı başardı. Video, YouTube'da paylaşılmasından kısa bir süre sonra viral hale...