WhatsApp hesap silme nasıl yapılır? WhatsApp hesap silme yöntemi 2021

WhatsApp hesap silme nasıl yapılır? WhatsApp hesap silme yöntemi 2021

Facebook’un sahibi olduğu popüler anlık iletileşme uygulaması WhatsApp hesap silme için kullanıcılar sıraya girdi. Yerli uygulama BiP, geride bıraktığımız hafta sonu 4.6 milyondan fazla indirme aldı. Haberimizde WhatsApp hesap silme metodu üzerinde durduk.

WhatsApp’ın, uygulamaya girenlerin karşısına çıkardığı yeni saklılık siyaseti, 8 Şubat’ta yürürlüğe girecek. Yeni siyaseti onaylamayanlar, artık mevzubahis platformu kullanamayacak.

WHATSAPP HESAP SİLME YOLU

WhatsApp’ta karşınıza çıkan sözleşmeyi onaylamanız halinde bilgilerinizin Facebook ile paylaşılmasına müsaade etmiş olacaksınız. İşte buna onaylamak istemeyen kullanıcılar için birkaç adımda WhatsApp hesap silme kılavuzu hazırladık.

Adım 1: WhatsApp uygulamasına gidin ve üstteki menüden “Ayarlar” seçeneğine dokunun.

Adım 2: Karşınıza çıkan menüden “Hesap” seçeneğine dokunun.

Adım 3: WhatsApp hesap silme için, en altta bulunan “Hesabımı sil” seçeneğine dokunun.

Tüm bu işlemlerin hemen peşinden hesabınızı aletinizden kaldıracağınız ekran ile karşılaşacaksınız. Hesabınızı silmeniz için geçmeniz şart olan bir diğer adım ise ülke kodunuzu ve telefon numaranızı girmeniz olacak.

Hemen peşinden hesabınızı sileceğiniz ekran karşınıza çıkacak. Bu ekrandan hesabınızı silmek için evvela ülke kodunuzu ve telefon numaranızı girmeniz gerekiyor.

Türkiye’de yaşayanlar için ülke kodunun “+90” olarak girilmesi gerekiyor. Sonrasında WhatsApp hesap silme işlemine değin telefon numaranızı başında sıfır olmadan yazıp “HESABIMI SİL” seçeneğine dokunmanız yeterli.

Ve netice: Artık WhatsApp hesabınızı aletinizden kaldırdınız demektir.

Aynı zamanda Rekabet Heyeti, yeni saklılık siyaseti sebebiyle WhatsApp’a tahkikat açtı. Alakalı haberimize buradan erişebilirsiniz. WhatsApp hizmet şartlarını okumak için ise buraya tıklamanız yeterli.

The post WhatsApp hesap silme nasıl yapılır? WhatsApp hesap silme metodu first appeared on .




Overwatch, Popüler Olabilmek İçin Ne Yapmalı?
Overwatch, Popüler Olabilmek İçin Ne Yapmalı?

Blizzard'ın geliştiriciliğini üstlendiği Overwatch, Twitch'teki izleyici ve oyuncu sayısında oldukça gerilerde. Peki, buradaki tek problem oyunun ücretli olması mı? ...

Realme, 3 Cihazının Çekirdek Kaynak Kodlarını Yayınladı
Realme, 3 Cihazının Çekirdek Kaynak Kodlarını Yayınladı

Şenzen merkezli Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, bu sene içerisinde çıkardığı üç akıllı telefonunun çekirdek kodlarını geliştiriciler için yayınladı. Şirket; Realme 5,...

Meizu'nun Yazılım Desteği, Beklenilenin Altında Kalıyor
Meizu'nun Yazılım Desteği, Beklenilenin Altında Kalıyor

Çinli bir firma olan Meizu, yine Çinli rakipleriyle rekabet etmek zorunda olduğu için piyasada yavaş yavaş azalmaya başladı. Bu azalmanın en temel nedeniyse firmanın Çin harici yerlere...