WhatsApp yeni sözleşme bazı ülkelerde geçerli olmayacak 2021

WhatsApp yeni sözleşme bazı ülkelerde geçerli olmayacak 2021

WhatsApp yeni kontrat nedir? Kabul etmezseniz ne olur? başlıklı haberimizde, 8 Şubat 2021 tarihinden itibaren yeni WhatsApp kullanıcı sözleşmesinin yürürlüğe gireceğinden söz etmiştik.

Yine anımsatmak gerekirse WhatsApp,  artık uygulamayı kullanan tüm kullanıcıların verilerini, Facebook ve şirket çatısı altındaki diğer uygulamalarla paylaşılabilecek.

Kullanıcılar, 8 Şubat 2021 tarihine kadar telefonlarına düşecek bir uygulama içi bildirimle, bu şartları onaylamak zorunda kalacak. WhatsApp yeni saklılık sözleşmesini kabul etmeme gibi bir seçeneğiniz ne yazık ki yok.

WhatsApp, mevzubahis tarihten itibaren bu ilkeleri kabul etmeyen kullanıcıların, platformu kullanmayı bırakabileceğini söylüyor.

Whatsapp yeni kontrat

WHATSAPP YENİ KONTRAT KİMİ ÜLKELERDE GEÇERLİ DEĞİL

WhatsApp sözcüsü tarafından yapılan izahta, 8 Şubat’a kadar onaylanması şart olan yeni sözleşmenin, Avrupa Birliği ülkelerindeki kullanıcıları kapsamadığı duyuruldu.

Belirtilen ülkelerdeki kullanıcıların verilerinin reklam ve benzeri emellerle Facebook’un şirketleriyle paylaşılmayacağı dile getirildi.

WhatsApp, aktüellemeden etkilenmeyecek kullanıcılarının olduğu bölgeyi Avrupa Bölgesi olarak tanımlıyor. Ancak bu ülkeler arasında sadece AB’ye aza ülkeler bulunuyor.

Bu yüzden Türkiye’deki kullanıcıların WhatsApp’ı kullanmaya devam etmek için 8 Şubat’a kadar aktüellenen uygulama şartlarını kabul etmesi gerekiyor.

The post WhatsApp yeni kontrat bir takım ülkelerde geçerli olmayacak first appeared on .




Eski Gmail Tasarımcısı, Oldukça İşlevsel Bir Eklenti Sundu
Eski Gmail Tasarımcısı, Oldukça İşlevsel Bir Eklenti Sundu

Gmail, dünya çapında ciddi bir kullanım oranına sahip fakat uygulamanın masaüstü versiyonundaki dağınıklık, uzun süredir kullanıcıların dikkatini çekiyordu. Bu konuya el atmaya karar...

PUBG'nin Sezon 4'ü Şimdi de Konsollara Geliyor
PUBG'nin Sezon 4'ü Şimdi de Konsollara Geliyor

PUBG'yi konsol platformundan oynayan oyuncular halihazırda bilgisayar platformunda olan yeniliklere 27 Ağustos'ta kavuşuyor. ...

Turkcell, Yapay Zekâ Destekli Yaani Sesli Asistanını Tanıttı
Turkcell, Yapay Zekâ Destekli Yaani Sesli Asistanını Tanıttı

Gündelik işlemlerimizi sesli komutlar ile hızlı bir şekilde gerçekleştirebildiğimiz sesli asistanlar konusunda Turkcell’den de bir atılım geldi. İstanbul’da düzenlenen 10. Teknoloji...