Windows 10 Güncellemeleri Çok Daha Kararlı Olacak! 2021

Windows 10 Güncellemeleri Çok Daha Kararlı Olacak! 2021

Windows 10 aktüellemeleri, bir takım kullanıcılar için büyük bir problem olabiliyor. Bilhassa büyük aktüellemeler, Windows kullanıcılarının bilgisayarlarını bazen kullanılamaz hale getirmekte. Aslında bu vaziyetin temel sebebi, Windows kullanan bilgisayarların çok değişik donanımları kullanmasından kaynaklı. Ancak Microsoft artık aktüellemeleri çok daha kararlı hale getirecek.

.

Microsoft, yeni sistemi ile mağdur kullanıcıların sayısını azaltmayı amaçlamakta.

.

Windows 10 Aktüellemeleri Çok Daha Kararlı Olacak!

.

Windows 10 Aktüellemeleri Daha Meselesiz Olacak

.

Microsoft, işletim sisteminin aktüelleştirilmesini kolaylaştıran bazı yükseltme ve düzeltme paketlerini bir araya getiren yeni bir Windows 10 aktüellemesi oluşturdu. Bu yeni yolun, indirme ve yüklemelerin muvaffakiyet oranını artıracağı ve geçmişte görülen bazı olası yükseltme meselelerini önleyeceği düşünülüyor.

.

Microsoft bazen, normal aktüellemelerden değişik olarak hizmet yığını aktüellemesi yayınlar. Bu özel paket, Windows 10 için yayınlanan aktüellemelerin doğru şekilde yüklenmesini engelleyebilecek meseleleri çözmek emeliyle yayınlanır.

.

Windows 10 Aktüellemeleri Çok Daha Kararlı Olacak!

.

Son yayınlanan aktüellemenin ayrıntılarında, “Hizmet yığını aktüelleştirmeleri, aletlerinizin Microsoft aktüelleştirmelerini yükleyebilmesi için sağlam ve emin bir hizmet yığınına sahip olmanızı sağlar.” ifadeleri bulundu.

.

Amerikalı teknoloji devi, hizmet yığını aktüelleştirmelerini toplu aktüelleştirmelerin içerisine katacağını paylaşmıştı. Bunun nedeni, ayrı olarak yayınlanan bu aktüellemelerin bir takım özel aktüelleştirmelere müsaade etmiyor olmasıydı.

.

Yeni sürüm, “Windows 10 2004 Version 20H2 isteğe bağlı KB4601382 toplu aktüelleştirme önizlemesi” isimi altında getirildi.

 .

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Netflix, AirPlay Desteğini Neden Çektiğini Açıkladı
Netflix, AirPlay Desteğini Neden Çektiğini Açıkladı

Popüler yayın platformu Netflix, Apple cihazlardaki AirPlay desteğini "teknik kısıtlamalar" nedeniyle kaldırdığını açıklamıştı. Görünen o ki tek sebep bu değil. ...

PUBG Mobile'a Son Derece İddialı Yenilikler Geliyor
PUBG Mobile'a Son Derece İddialı Yenilikler Geliyor

PUBG Mobile’a güncellemeyle birlikte yeni Erangel 2.0 haritası ve The Walking Dead ortak çalışmalı tema geliyor. ...

Oppo Reno Ace’in Özellikleri, TENAA’da Ortaya Çıktı
Oppo Reno Ace’in Özellikleri, TENAA’da Ortaya Çıktı

Orta segmentli cihazlarıyla adından sıkça söz ettiren Oppo'nun üst segment piyasasını altüst edecek yeni telefonu Oppo Reno Ace, TENAA'da özellikleriyle birlikte ortaya çıktı. Adeta...