Xiaomi Mi 10i 5G tanıtım tarihi belli oldu 2020

Xiaomi Mi 10i 5G tanıtım tarihi belli oldu 2020

Akıllı telefon piyasasında isminden söz ettiren ve kendini kanıtlayan Çin merkezli telefon üreticisi Xiaomi, yeni bir aleti daha kullanıcılarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor: Xiaomi Mi 10i 5G.

Xiaomi, tüm dünyayı tesiri altına alan ve akıllı telefon sektörünü de etkileyen koronavirüs salgınına karşın geçen kasım ayında yeni Redmi Note 9 serisini tanıttı. Redmi Note 9 5G, Redmi Note 9 Pro 5G ve Redmi Note 9 4G’nin bulunduğu aile, yalnızca Çin’de satışa çıktı.

ÇİNLİ FİRMADAN İDDİALI PAYLAŞIM

Şimdi gözler Redmi Note 9 Pro 5G’nin küresel sürümü olacağı belirtilen Xiaomi Mi 10i 5G’ye çevrildi. Xiaomi Hindistan’ın Twitter hesabının yaptığı paylaşıma göre, Xiaomi Mi 10i 5G yakında hayata geçecek. Paylaşımda “Yeni seneye mükemmel bir başlangıç” notuna yer verilerek, iddialı bir çıkış yapılacağı dile getirildi.

XİAOMİ Mİ 10i 5G TANITIM TARİHİ

Videolu paylaşımın devamında Xiaomi Mi 10i 5G tanıtım tarihi ile ilgili izahlara yer veren şirket, “05.01.21. Bizi izlemeye devam edin. Duymayan kalmasın.” diye yazdı. Gördüğümüz üzere, yeni aletin tanıtım tarihi 5 Ocak olarak belirlendi. Aynı zamanda Android 11 aktüellemesi alacak Xiaomi modellerine buradan erişebilirsiniz.

Ürünün, isminden söz edilmese dahi videoya yansıyanlara göre 108 MP çözünürlüğünde mükemmel bir kameraya sahip olacağı anlaşılıyor. Xiaomi, telefonu daha doğrulamadı ancak tüm gelişmeler, Mi 10i 5G‘nin gelecek sene ilk günlerinde tertip edecek etkinlikte görücüye çıkacağına işaret ediyor.

XİAOMİ Mİ 10i 5G ÖZELLİKLERİ VE ÜCRETİ

Xiaomi Mi 10i 5G özellikleri ve tasarımıyla Redmi Note 9 Pro 5G’yi andırıyor. Alet bu şekilde karşımıza çıkarsa, 6,7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde bir ekran ve Snapdragon 750G işlemcisine sahip olacak. Ücretinin 400 doların altında olacağı konuşuluyor.

The post Xiaomi Mi 10i 5G tanıtım tarihi belli oldu first appeared on .




Yeni Outlast Oyunu Duyuruldu: Çevrimiçi Oynanabilir Olacak
Yeni Outlast Oyunu Duyuruldu: Çevrimiçi Oynanabilir Olacak

Outlast serisinin yapımcısı ve geliştiricisi olan Red Barrels, serinin yeni oyunu The Outlast Trials’ın posterini paylaştı ve bazı bilgiler verdi. Geliştirici ekip, yeni oyunun 4 kişiye...

Honor 8S Pro Olduğu Düşünülen KSA-AL10 TENAA’da Listelendi
Honor 8S Pro Olduğu Düşünülen KSA-AL10 TENAA’da Listelendi

Honor, 8S modelini geçtiğimiz nisan ayında duyurmuştu, telefon ise ilk olarak Rusya’da piyasaya sürülmüştü. TENAA’da Honor KSA-AL10 model numarasıyla listelenen telefonun ise Honor...

Demon Slayer gişede Harry Potter’ı geride bıraktı 2020
Demon Slayer gişede Harry Potter’ı geride bıraktı 2020

Anime filmler son zamanda revaçta diyebiliriz. Öyle ki bunun son yansıması Harry Potter’ı geçen Demon Slayer oldu. Yönetmen koltuğunda Japon yönetmen Haruo Sotozaki’nin oturduğu, geride...