Yazılım aboneliklerinden nefret ediyorsanız Office ’e iyi haberlerimiz var 2021

Yazılım aboneliklerinden nefret ediyorsanız Office ’e iyi haberlerimiz var 2021

Microsoft, PC ve Mac için Office 2021’in bu sene ilerleyen günlerinde çıkacağını doğruladı, ancak çoğu kişi bunu kullanmak için bir Microsoft 365 aboneliğine ihtiyacınız olmayacağına inanıyor. Microsoft, son senelerde odağını aboneliğe dayalı yazılım ve hizmetlere kaydırmış olsa da, bilhassa bulut işlevselliğini ve OneDrive’dan depolamayı ördüğü için, bunun yerine evvelce satın almanın aşinalığını seçenek edecek bir kullanıcı alt kümesi var .

Yeniden de uzun müddettir Microsoft’un bunu öneri etme taahhüdü sorgulanmıştır. Yazılım devinin sunduğu paketlerin tabiatını daha iyi yansıtmak için 2020’de Office 365i yine adlandırdıktan sonra Microsoft 365 aboneliklerini zorlayan yazılım devi , satın alımları önden almak için tasarlandı.

Microsoft 365 abonelikleri daha mı ucuz?

Bir Microsoft 365 aboneliğinden ne kadar değer ele geçireceğiniz, gerçekte ne kadar yazılım ve hizmet taahhüt ettiğinize bağlıdır. Sadece bir kelime işlemci arıyorsanız, aylık bir fiyat ödemek – veya Microsoft’un indirim sunduğu senelik bir abonelik için – muhtemelen bir mana dile getirmiyor. Bununla beraber, dijital hayatınızı Microsoft’un bulutuna kaydırmaya istekliyseniz, paketlenmiş OneDrive gibi şeyler daha mantıklı olmaya başlar.

Mesela Microsoft 365 Ailesi, senelik 99,99 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ doları fiyatlandırılır ve 6 kullanıcıya kadar yazılım ve 6 TB’a kadar OneDrive bulut depolama alanı içerir. Microsoft 365 Ferdi senelik 69,99 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ dolarıdır, ancak sadece bir kişi için yazılım ulaşımı ve 1 TB depolama alanı içerir.

Yazılım aboneliklerinden nefret ediyorsanız Office 2021'e iyi haberlerimiz var

Normalde, bir OneDrive bağımsız tasarısı 100 GİGABYTE için aylık 1,99 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ dolarıdır. Bu, yalnızca senede takriben 24 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ dolarıdır ve Microsoft 365 Ferdi tasarınında dahi aldığınız paranın bir bölümü için.

Microsoft 365 ile Office 2021 arasındaki fark nedir?

Fiyatlandırmanın ötesinde, Microsoft 365 ile Office 2021 arasındaki büyük fark, vakit içinde bekleyebileceğiniz türden bir işlevselliktir. Office 2021 ve tek seferlik satın alma modeli ile, temelde kutudan çıkardığınız şey, ömrü süresince sahip olduğunuz yazılımdır. Microsoft, bu beş sene olduğunu söylüyor.

Diğer hizmet sağlayıcılar gibi, Microsoft da son birkaç senedir yeni özellikler ve aktüellemeler sunma ile ilgili saldırgan davrandı. Buna Office için özel akıllı telefon ve iPad uygulamaları, Teams için yeni video konferans özellikleri ve Outlook Spaces gibi daha fazla görev odaklı yazılım dahildir. Onlarla alakalı meblağlı olan şey, Microsoft 365 kullanıcılarının tecrübesi için tasarlanmış olmalarıdır.

Hasılı, Microsoft’un Office paketinin geleceği olarak gördüğü en son teknolojiye sahip olmak istiyorsanız – ve bunun tanımı her vakit daha da genişliyor gibi görünüyor – o vakit bir Microsoft 365 tasarınında olmanız gerekir. Neden tek seferlik bir satın alma işlemi yapmak isteyebileceğinize gelince, aylık veya senelik abonelik fiyatını atlamak istemekten daha fazla neden var. Mesela, internete seyrek bağlanan veya hiç bağlanmayan sistemler tam bağımsız işlevselliğe ihtiyaç duyar.

Office 2021 şahsi ve küçük işletme kullanımı için ne kadar?

Microsoft’un Office 2021’in yeni sürümünü direk satın alarak piyasaya sürmesi için biraz beklememiz gerekecek olsa da, fiyatlandırma ile ilgili iyi haberler var. Şirket diyor o anda istediği şeyi karşılaştırıldığında, bu fırlatma bunu yaptığında yazılım ücretini değiştirmek için tasarı gelmez.

Şu anda Office Hane ve Talebe 2019, yazılımın tek seferlik satın alma olarak sunulan tek şahsi sürümüdür. Bunun fiyatı 149,99 AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ dolarıdır ve Word, Excel ve PowerPoint’in “Klasik 2019 sürümlerini” içerir. Bununla beraber, rastgele bir bulut depolama alanı veya Microsoft’un mobil uygulamaları veya Outlook’u alamazsınız ve lisans, hanede veya okulda kullanım için tek bir PC veya Mac’te kullanımı kapsar.

Office 2021 Hane ve Talebe, aynı 149,99 $ fiyatla gitmek için aynı kısıtlamalara sahip olabilir. Microsoft, beş sene boyunca hem PC hem de Mac’te destekleneceğini söylüyor.

 

 

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Huawei, EROFS ve Turbo 3.0'ı Yeni Cihazlara Getiriyor
Huawei, EROFS ve Turbo 3.0'ı Yeni Cihazlara Getiriyor

Huawei, yeni EROFS adlı dosya sistemini P30 Lite, P20 Lite, Nova 3i ve Huawei Y9’a da getirmeye hazırlanıyor. ...

E-Devlet'te 5 Yeni Hizmet Daha Kullanıma Açıldı
E-Devlet'te 5 Yeni Hizmet Daha Kullanıma Açıldı

Hizmet skalasını gün geçtikçe genişleten e-Devlet'e 5 yeni hizmet daha geldi. ...

Galaxy Tab S4, Android 9.0 Pie Güncellemesine Kavuştu
Galaxy Tab S4, Android 9.0 Pie Güncellemesine Kavuştu

İçinde bulunduğumuz dönemde birçok cihaz için yayımlanan Android 9.0 Pie, Galaxy Tab S4 için de indirilebilir hâle geldi. ...