Yeni Nesil “Sonik” Süpürge Roborock’tan Geldi! 2021

Yeni Nesil “Sonik” Süpürge Roborock’tan Geldi! 2021

Son zamanlarda popülaritesi oldukça artan akıllı süpürgelere yeni özellikler ilave etmeye devam ediyor. Akıllı hane robotiklerinin önde gelen üreticisi Roborock, bugün CES 2021’de dünyada ilk olma özelliğine sahip yeni nesil akıllı süpürgesini tanıttı.

.

Yeni Nesil “Sonik” Süpürge Roborock’tan Geldi!

.

Roborock Bu Süpürgede “Sonik” Özelliği İle Dikkat çekiyor

.

Akıllı ev robotiklerinin önde gelen üreticilerinden Roborock, bugün 2021 Tüketici Elektroniği Fuarı‘nda (CES), en hızlı sonik paspaslardan birine sahip gelişmiş bir robot vakumu olan Roborock S7‘yi tanıttı. Kuvvetli ve mükemmel bir temizlik tecrübesi için akıllı otomatik süpürme özelliği ile tanıtılan ürün ayrı olarak ters yüzeyler üzerinde meselesiz bir şekilde temizlik yapılabilmesi için tasarlandı.

.

Roborock’un yeni ultrasonik halı tanıma teknolojisi, S7’nin temizlik esnasında sert tabanları paspaslamasını ve halıları vakumlamasını sağlıyor.

.

Piyasadaki en hızlı sonik paspaslardan biri olma özelliğine sahip Roborock S7, dakikada 1.650 ila 3.000 defa süpürme özelliğine sahip. Çeşitli yoğunluklarda fırçalama ayarları barındıran ürün, yüzeydeki kirleri kolayca parçalayarak en zorlu ve kurumuş pislikleri dahi temizleyebiliyor.

.

Yeni Nesil “Sonik” Süpürge Roborock’tan Geldi!

.

Hem Daha İyi Pil Ömrü Hem De Daha İyi Emiş Gücü

.

2500Pa emiş gücüne sahip olan alet daha tesirli süpürme için tabanı daha iyi sarıyor ve halıların derinliklerindeki kir ve döküntüleri zahmetsizce temizliyor. Ürün ayrıca üç saate kadar suskun bir şekilde çalışmasına olanak sağlayan 5200 mAh batarya gücüne sahip.

.

Roborock’un kullanışlı arayüze sahip iOS ve Android uygulaması sayesinde, tüketicilerin temizlik programlarını yönetmesine ve tercihlerini özelleştirmesine olanak sağlıyor.

.

Yeni nesil S7 akıllı süpürge, 24 Mart’ta 649 dolar karşılığında satışa çıkacak.

.

 

 

.

Türkçe makale özgünleştirme tarafından yapılmıştır.




Samsung, 8K TV'leri Standart Hale Getirmeye Hazırlanıyor
Samsung, 8K TV'leri Standart Hale Getirmeye Hazırlanıyor

Gerek tüketici eğilimleri, gerek ekonomik koşullar gerekse dünya devletleri arasındaki politik gerginlikler teknoloji şirketlerini derinden etkileyebiliyor. Bu şirketlerden bir tanesi de...

Dünya Sağlık Örgütü'nden Koronavirüs Uygulaması
Dünya Sağlık Örgütü'nden Koronavirüs Uygulaması

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), iPhone, Android ve web için resmi bir koronavirüs bilgi uygulamasını hizmete sunacak. WHO MyHealth adlı uygulama 30 Mart'ta kullanıma hazır olacak....

2020'nin İlk Windows 10 Güncellemesi Niye Versiyon 2004?
2020'nin İlk Windows 10 Güncellemesi Niye Versiyon 2004?

Windows, hizmet tabanlı modele geçtiğinden beri Microsoft'un son masaüstü işletim sistemi sürekli güncellenen ve yenilenen bir yapıya geçti. Şirket, her yıl yayınladığı özellik...